Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Ondan daha hiç yemedim :)[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok..
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 @twistedemo: aslında yerimde boyle bayıla bayıla yiyemiyorum diger yemekler gibi belkide iyi yapilmis bi tane yememisimdir:P simdi uvey babam yaptı bi tane belki o guzeldir yerim hehe[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 cemal bu nickleri nerenizden uyduruyorsunuz.[signature][hline]Deli333
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 yemekleri yemeden önce kokla böyle enginara taparsın kokusu için.. tabi lahana yemeni engeller koklarsan bol bol ıykkk[signature][hline]my silence knows what your silence means...
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Spastik_Serce, 16 Temmuz 2005 19:05 tarihinde demiş ki: cemal bu nickleri nerenizden uyduruyorsunuz. AHAAHAHAHAHA[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Dadaist bir fake göreceğim hiç aklıma gelmemişti.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
Öne çıkan mesajlar