stigmata Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Power tusuna bastıgım zaman normal çalışıyor pc. Ancak 2-3 sn sonra kendiliğinden kapanıyor. Sebep ne olabilir.?[signature][hline]It will scare the hell into you. Pray you're not next.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bilgisayarı açtığın zaman nasıl bi ses geliyo eğer normal açılıdığından farklı bir ses geliyorsa ps kafayı yemiş demektir (bkz: kendimden biliyorum)[signature][hline]karnım aççç! googlecik (: çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Biz buna çok WOW oynama ayarı bozarsın makinayı yakarsın sendromu diyoruz. Seni gerçek dünyaya döndürme adına cevap vermiyeceğim soruna stigmatiğim. :)[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 anakart hatalareı ile ilgili dökümanlar var nette..google de arat bi..[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: GE-TA, 16 Temmuz 2005 15:54 tarihinde demiş ki: Biz buna çok WOW oynama ayarı bozarsın makinayı yakarsın sendromu diyoruz. Seni gerçek dünyaya döndürme adına cevap vermiyeceğim soruna stigmatiğim. :) haha, eyv kardeşim. Ama çok mağdur durumdayım. Bilgisayarcı çagırdım, yapamadı. Garantiden parça değişecek ama haftasonu pc siz bılmıyorum nasıl geçecek. Hadi hayırlısı.. Böyle bir sorun ilk defa duydum, ilk defa gördüm. Yukarda arkadasın dedıgı gibi değişik bi seste yok. Açıyorum, bazen 2 bazen 5-6 sn sonra direk shut down oluyo makina.[signature][hline]It will scare the hell into you. Pray you're not next.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 eee ps al bi tane..[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar