dexter Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Arkadaslar account alamıyorum Zip Kodunu gir diyo aam oraya tıkalnmıyor bir turlu yapamadım yardımcı olurmsunuz
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Alma olm bosver gel Japkoya hayatini yasa.[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
dexter Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 daha yenıyım hıc bır bılgım yok yardım cı olurmusun sadece merak saldım bu oyuna bırısını ızledım kafede hosuma gıttı bı gıreyım dedım ıoraya nasıl gelebıelcegım konusunda ayrdım edermsın
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bak üstte Yazıo Japon Serverelerine giriş Yeni moda die orayı oku yaparısın.[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
dexter Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 sayfa bende abuk subuk cıktı vallaha heryerde soru ısaretı var ayzıalr okunmuyo :D sen bana bir ane account alırmsın acaba bende dıl destegı yuklu degıl ve ınternet safasını acınca kıtlneıyro sebebını cozemedım gıttı
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 dexter bazen join sayfası açılmıyor hata veriyor direk sitesinden girip başta register ol. www.knightonlineworld.com orda sol üstte registration vardır ordan account yap sonra gir oyuna.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
Revenant Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Ayni sorun bendede oldu.. Alamiyorum account basilmiyor malesef. Napmam lazim?[signature][hline]
thendor_7 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 aynısı banada oluyodu ama sen yinede cenabet olmamamya dikkat et
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 For International Users Only (Outside of North America) Bunun altında ki " Province & Postal Code Country " yazan yerin yanındaki yuvarlak daireyi işaretle Bu yazının sağ tarafında iki tane kutu göreceksin, o kutulardan ilkine bi şehir yaz, ikincisine de bi posta kodu "123456" bile olabilir. Sonra altta ki "Choose Your Country" yazan yere tıkla ve ordan ülkeni seç, bu kadar basit bir işlem... zip kodunu yazarken de bir hata vermior.[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs [Bu mesaj KaKsi tarafından 16 Temmuz 2005 17:34 tarihinde değiştirilmiştir]
CursetH Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: KaKsi, 16 Temmuz 2005 17:26 tarihinde demiş ki: For International Users Only (Outside of North America) Bunun altında ki " Province & Postal Code Country " yazan yerin yanındaki yuvarlak daireyi işaretle Bu yazının sağ tarafında iki tane kutu göreceksin, o kutulardan ilkine bi şehir yaz, ikincisine de bi posta kodu "123456" bile olabilir. Sonra altta ki "Choose Your Country" yazan yere tıkla ve ordan ülkeni seç, bu kadar basit bir işlem... zip kodunu yazarken de bir hata vermior. Tarih 12 Şubat :D sagolsun thedor arkadasımız ne kadar eski konu varsa upladı :P[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 İşlerin yoğunluğundan, o arada da bir şeyler yetiştiricez derken, tarihe bakabiliyormuyum kine....[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Bakacan. Tarihler önemlidir. İşi gücü bırakcan tarihi yanlış yazmıcan :-p[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
CursetH Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 yoq thedor arkadasımıs zaten bi cok eski konuyu uplmamış bi bu deilki :D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Curseth imzana hastayım, bi tane de ben yaratsam :-p[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs
Öne çıkan mesajlar