OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Arkadaşlar hayırlısıyla yeni acc ile assasinliğe geçmiş bulunmaktayım.Kısa ve öz sorularım olacak; 1-Önceleri DEX mi HP mi ağırlık verilmeli? 2-Tek dagger ile çift dagger ın farkları nelerdir? Şimdiden sağolun...
teufel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Dex takıncaksın ustun bide kararına gore degisir full dex fln olursa hp takı takmssan canın az olur duap dagger olunca attağını etkiliyor yani 2 elindede sağlam seyler olursa atağın okadar fazla olur P.s:Malach kardeşim seni bikere sole adam akıllı konu açarken goremicekmiyiz nerde luzumsuz işler orda sen...[signature][hline]Number One Tv Chatbox:BRİT MEZARI PKLAR BASTI KO$UN:hrr:
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 sağol ve bu topic niye lüzumsuz olsun...
teufel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 konu tartışmaya açık bi konu deil sadece senin oyunu az bilmeden kaynalanıyo(bu kesinlike yardırgamıyorum)kimse sorsan aynı cvp vercektir yan demek istedigim birine pm atsan sana soylicektir topic açilmicak kadar lusumsuz bence[signature][hline]Number One Tv Chatbox:BRİT MEZARI PKLAR BASTI KO$UN:hrr:
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ok der susarım..en azından benden başka bilmeyenler de buradan okumuş olsun... **FAREWELL*******
FuHR3RMaNia Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Walla Malach dooru soolin walla ben de bilmiidim (cahil kaldık a.q) öğrendim senin sayende ve sana 1 kulhuvalla 3 elham okuyorum şimdi[b]:)b][signature][hline]Kendini aşmayan, Etrafına taşamaz..
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 yine malach ve yine malach bi topic[signature][hline]unholy ownz u
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 maşallah hasmez ciğim..bişiler eklemediğim topiğm de yok hani lol
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Malach, post kasmak için mi yapıyosun bilmiyorum ki. neyse.. Arama bölümünü bi kullan.. Bu "assassin açıcam, dex e mi verim INT'e mi verim yoksa oturim kabak mı oyayim dolma yaparım daha iyi olmaz mı?" şeklinde topiclerden 34325 defa gördük. Azıcık araştırın.[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: DarkThrone
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Murtaza, 16 Haziran 2005 20:20 tarihinde demiş ki: Malach, post kasmak için mi yapıyosun bilmiyorum ki. neyse.. Arama bölümünü bi kullan.. Bu "assassin açıcam, dex e mi verim INT'e mi verim yoksa oturim kabak mı oyayim dolma yaparım daha iyi olmaz mı?" şeklinde topiclerden 34325 defa gördük. Azıcık araştırın. daha güzel özetlenmezdi herhalde[signature][hline]unholy ownz u
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 warriordan sıkılan assasinle hiç oynayamaz heleki warriordan lvl kasmaktan sıkıldıysan
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Murtaza, 16 Haziran 2005 20:20 tarihinde demiş ki: Malach, post kasmak için mi yapıyosun bilmiyorum ki. neyse.. Arama bölümünü bi kullan.. Bu "assassin açıcam, dex e mi verim INT'e mi verim yoksa oturim kabak mı oyayim dolma yaparım daha iyi olmaz mı?" şeklinde topiclerden 34325 defa gördük. Azıcık araştırın. Puhahahaha:D:D:D[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 uff hala mı aynı hgeyıkler arstırın ya[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Mastera bir kala okçu Server: Ares biri bana oynu cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 lol bu konu kapanalı ne kdr olmuştur...
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 bnm işim sıkıntıdan kapanmıs konuları acmaktır:D sen kapa ben acıım laf sokıım [email protected] kimin maili?[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Mastera bir kala okçu Server: Ares biri bana oynu cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 aynı olay bende de var lol..gidip PAPER MAGE ile ilgili 63 tane konu vardır tekini çekip açaım
thendor_7 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bende asasinlik yaptı ve daha lvl 44 de chıtın shell giye biliyodum ama chıtın shelin yukarısında yazan asasin yer problem oluyodun bu durmda dex e ağırlık verceksin ama dex e verdiğin kadar yarısını hp ye vericeksin
CursetH Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: thendor_7, 16 Temmuz 2005 17:21 tarihinde demiş ki: bende asasinlik yaptı ve daha lvl 44 de chıtın shell giye biliyodum ama chıtın shelin yukarısında yazan asasin yer problem oluyodun bu durmda dex e ağırlık verceksin ama dex e verdiğin kadar yarısını hp ye vericeksin höö sen 44 de shell mi giyiyordun :D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Lvl 44 de shell giyemezsin. Shell için master olman lazım. Ayrıca shell için 94 hp lazım dexe verdiğinin yarısı kadar hp deil.[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Domates LvL: 58 Assassin
Öne çıkan mesajlar