KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Myko ve Japko da oynayan arkadaşlar, bu başlık altında bildikleri değişiklikleri ve farklılıkları yazabilirler. Benim bildiklerim; 1-) Yaratık ve item açısından daha fazla çeşit. 2-) Upgrade edilebilir takılar. 3-) Daha fazla ve yeni Quest(görev)ler. 4-) Daha güzel ve geniş alanlı haritalar. 5-) 60+ lvl'da olanlar için yeni bir lvl kasma mekanı. 6-) Editlenme durumunua göre; drop itemlerdeki değişiklik(örnek:+8 itemler düşmesi gibi) Şimdilik hatırlayabildiklerim bu kadar, fazlasını ekleyiniz yada yanlış olan varsa düzeltiniz lütfen.[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs [Bu mesaj KaKsi tarafından 16 Temmuz 2005 17:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 KaKsi, 16 Temmuz 2005 13:52 tarihinde demiş ki: 5-) Cz'de yaratıklara attack yaptığınızda, karşı ırkın gelip sizi kesememesi durumu(bunu sadece duydum, henüz cz yüzü görmedim orda) [signature]bu yanlış valla dalıyorlardı :) hatta bizde çok kestik öle :D[hline]Name:ReflectivE Class:Berserker Level:4x Clan:n00bz [Bu mesaj Reflective tarafından 16 Temmuz 2005 14:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 az da kesilmedik ama.... 3 healer 3 roguela cok piste bastılar 2 sefer :/
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Bide bazı yaratıkların şekli değişik.Örn; Dts, lard orc[signature][hline]Name:ReflectivE Class:Berserker Level:4x Clan:n00bz
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 zamanında town yapamıyorsunuz. :) Bak bana hiç yattımmı?? Toplam pkda 3 kere fln yattım. Ama warriorum onun üstünlüğü tabi tartışılmaz :-) Baktın adamlar kalabalık, kesemeyeceğin güçte town yapacaksın...[signature][hline]Name:ReflectivE Class:Berserker Level:4x Clan:n00bz
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Reflective, 16 Temmuz 2005 13:58 tarihinde demiş ki: KaKsi, 16 Temmuz 2005 13:52 tarihinde demiş ki: 5-) Cz'de yaratıklara attack yaptığınızda, karşı ırkın gelip sizi kesememesi durumu(bunu sadece duydum, henüz cz yüzü görmedim orda) E zaten sadece duydum dedim :) demekki yanlış mış hemen düzelteyim.[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 buyu efectleri de degisik ... Frostbite'im acildi Areste iken gökten inen buyuk buz kitlesi iken simdi etrafinda bir buz kütlesi olarak görünüyor[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:3x Clan:n00bz
Öne çıkan mesajlar