dalamardl Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ELimde İron cros var +3.Ben +3 basılmış şekılde aldım şimdide üzerine upg. yapmaya korkuyorum ne basarsam patlamaz veya daha önce bişeyleri patlatmam gerekirmi,bana öyle bişeyler dedilerde önceden bişeyler patlatırsan patlamaz filan.... Bi zahmet yardım cı olun başka param yok
_catastrope_ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: dalamardl, 30 Haziran 2005 23:05 tarihinde demiş ki: ELimde İron cros var +3.Ben +3 basılmış şekılde aldım şimdide üzerine upg. yapmaya korkuyorum ne basarsam patlamaz veya daha önce bişeyleri patlatmam gerekirmi,bana öyle bişeyler dedilerde önceden bişeyler patlatırsan patlamaz filan.... Bi zahmet yardım cı olun başka param yok şimdi hoş bi soru sormuşsun fakat konu başlığı iron bow ve sen ironx den söz etmişsin... biraz kafam karıştı doğrusu... soruna gelince... 3 ten 4 e nus basmanı tavsiye ederim... yanması çok yüksek bi ihtimal deil ama illa korkuyorum diyosan bus bas atarsın...nusu basmanın bier yolu varsa ve burda bilen varsa söyler ama bir çok kişinin işe yaradığını söylediği taktik fp yakıp sonra basmak... cusla 2 fp yakıyolar sonra basıyolar... söyliyim ben sadece diyenlerin yalancısıyım :)[signature][hline]Server: Diez Nation: Karus Char: Rogue Lvl: 59(60 oluyorumm.. oluyorummm..) Nick: Catastrope Clan: Türk
dalamardl Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Teşekkür ederim.EWet biraz yannış açmışım konu ismini:)
thendor_7 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 evet önceden bişi patlat ve blased le uppargade et
Öne çıkan mesajlar