Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 CursetH imzana yarıldım :D[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Çalarım ben bu imzayı. Kimse beni tutamaz :D[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ahanda çaldım bilem :D :D :-)[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
CursetH Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 eheheh imza şekil nabecem lvl yazıp ehehh herkes master rezil olurus sonra falla master olmadan yazmicam :P :) yazmam ben abi bu arada harbi hemen herkes human burda yaf yokmu Orc :)[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
CursetH Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bide Gift15H kankam var :) yeteriz bi zati eheheh arkadan heallesin ben assasianım sanırım sende yeteris biz buraya ( simdi herkes geriliyomuş) :P[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
Gift15h Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Meraketme bi kaç lvl sonra bende novami çakacam. burdan harpy slotunu kaptik bile :D
CursetH Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ehehe helal kankama o server gelirse tabe :P gelmyio benim uykum geldi ama server gelmedi :P[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
XANTOR Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 pardon yannış yere msj atrmışım [Bu mesaj XANTOR tarafından 07 Temmuz 2005 11:41 tarihinde değiştirilmiştir]
McNighT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 aga o goldlar ne gordüm kafe ayağa kalkı valla baba bence dupedir onlar cunku 8 sayfa goldbar olmas yani calış calış en fazla 3 chitin 2 bleesed 3 mil para topladım anca :D[signature][hline]lvl = 43 server = beramus national = karus class = assasin en iyi silahım = dual sword breaker +5 :D
shadow_vein Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 gift kardesim beni tanısundur msn den hehe guzelk yapmıssın ama ben bu gosterdiidni painte yapıp arkadas kandırıorum yemezller inanamayın:) paint de boyle seyler cok kolay yapılıyor hatta ben size isterseniz +6444 upgradeli gerceine benzer sahte bi resim yolliyim gorenler hayrete dustu ama paint de yaptım ((kes-kopyala-yapıstır)) ;) gift kusura bakma ama yemezler:)
delihan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 sen paintte adamlarda oyunda yapıyor zaten sorunda orda[signature][hline]Nick: trden Clan: Beramus Level: 53 Race: Karus-assassin Server:Beramus
Gift15h Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Peki O arkadasi Taniyorum Desem ne Dersin. Adam Banlanacak Die Girmiyordu oyuna. ama Sanirim Banladi ki Görmüyüorum ne Zamandir :))
Typetr Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: shadow_vein, 07 Temmuz 2005 13:19 tarihinde demiş ki: gift kardesim beni tanısundur msn den hehe guzelk yapmıssın ama ben bu gosterdiidni painte yapıp arkadas kandırıorum yemezller inanamayın:) paint de boyle seyler cok kolay yapılıyor hatta ben size isterseniz +6444 upgradeli gerceine benzer sahte bi resim yolliyim gorenler hayrete dustu ama paint de yaptım ((kes-kopyala-yapıstır)) ;) gift kusura bakma ama yemezler:) koptum yemezler falan : heralde oynamıyodun sen bayagıdır :p dupenin azgın oldugu dönemde alınmış ss ve ben adamı tanıyorum suan oynamıyor belkide oynuosada rename cekmiştir en azından bana bıraktım dedi.. yani dupe paint işi falan deil sen istediin kadar +6956 upgrade item yap paintte :P[signature][hline]
Gift15h Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Typetr, 07 Temmuz 2005 21:54 tarihinde demiş ki: said: shadow_vein, 07 Temmuz 2005 13:19 tarihinde demiş ki: gift kardesim beni tanısundur msn den hehe guzelk yapmıssın ama ben bu gosterdiidni painte yapıp arkadas kandırıorum yemezller inanamayın:) paint de boyle seyler cok kolay yapılıyor hatta ben size isterseniz +6444 upgradeli gerceine benzer sahte bi resim yolliyim gorenler hayrete dustu ama paint de yaptım ((kes-kopyala-yapıstır)) ;) gift kusura bakma ama yemezler:) koptum yemezler falan : heralde oynamıyodun sen bayagıdır :p dupenin azgın oldugu dönemde alınmış ss ve ben adamı tanıyorum suan oynamıyor belkide oynuosada rename cekmiştir en azından bana bıraktım dedi.. yani dupe paint işi falan deil sen istediin kadar +6956 upgrade item yap paintte :P la zaten ona koptum bende +1485861465 item. bunu herkez yapiyor paintle. haci ya sen çok iyi biliyorsun photoshop olaylarini yada hiç bilmiyorsun. Neyse olayi büyütmeyelim. :)
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Basta koyulan resimler dupe değil photoshop arkadaşlar...
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Bu resmi fuck game den almıştım. Bu da biryerden geçti elime ama hatırlamıyorum :) Dupe itemleri check eden admin programı.[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu..........
thendor_7 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ya baba senle arkadaş olabilirmiyiz:D.bi tane gold bar veya miragge versen yeter canım benim hagi serverdesin sen:D
Öne çıkan mesajlar