nicotinee Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Yaşamınızda Neler Yapıyorsunuz , Nelere Dikkat Ediyorsunuz , Neleri Seviyorsunuz ?[hline]†‡†UO SphereServer Scripting Sharing†‡† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Neyi sevmiyorum diye sorarsan okul derim... Neyi seviyorum dersen ooo.. :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 sigara içmem bira içerim[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 sigaradan nefret ederim... içki eh işte...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Sigara ickileri severim :)[hline]†‡†UO SphereServer Scripting Sharing†‡† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Yasamayi severim..[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 sigara içmem içki çok az ortam oldukça içerim[hline]My name is Zordekus Memduska Dolapolio,commander of ordechs of north ,chief ordech of Geyich legions,loyal servant to true Ordech cheiftain Nurlah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 haddinden fazla bir sosyal yapı içindeyim[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Başkalarını rahatsız etmeyecek (farkettirmeyecek derecede) şekilde kendim için yaşarım.[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Herşey kendi mutluluğum için gerisi yalan. Kendi hayatım kendim için yaşıyorum. Kimsenin beni üzmesine yada strese sokmasına asla izin vermem...[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Hms bende kımsenın uzulmesını ıstemem ama benı uzucek ınsan olursa ben 2 katı üzerim[hline]†‡†UO SphereServer Scripting Sharing†‡† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Sigara dan - Sigara içenlerden nefret ederim Yerlere tükürenlerden nefret ederim Seviyeleri yetemediği için her şeye "N'alaka?" diyenlerden nefret ederim Bebek gibi konuşmaya çalışan kızlardan nefret ederim Az makyajlı ve kültürlü kızları severim. Korku filmlerini ve korku filmlerini sevenleri severim. Bir şeyi yapmadan önce iki kere düşünmeye dikkat ederim[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 pouahah ben sıgara ıcmeyı sevıom ama dumanından nefret edıom[hline]†‡†UO SphereServer Scripting Sharing†‡† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HiVPoziTiF Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 rakı yıu hiç sevmem ve nasıl koca ülke rakı yı seviyor diye hayret ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Arkadaşlık ilişkilerime dikkat ederim Kendi yaşamımdan başka sadece gerçekten değer verdiğim arkadaşlarımın yaşamına dikkat ederim (onları yanlış yapğtıkları yerlerde uyarmak, elimden geldiğince yardım etmek), bateri dersine başladığımdan beri kendime yeni bir yaşama sebebi edindim. Peter Molyneux a taparım, hedefim Bonepart ve bazı kaynaklar sağolsun Carnegie Mellon'a girmek oldu artık, prdan da oyun yapımcılığı endüstrisine adım atmak isteğim (artık hayal değil) Eğer biri klişeleşmiş lafları kullanarak kendini bir şey gösteriyorsa nefret ederim, özentilere dayanamam, fikri olmadığı halde o konuda konuya sazanlayanlar ve o tip insanlara başka nedenlerinden dolayı o konuda da hak verenlerden nefret ederim.[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 said: StRencher, 14 Şubat 2003 15:49 tarihinde demiş ki: Sigara dan - Sigara içenlerden nefret ederim Yerlere tükürenlerden nefret ederim Seviyeleri yetemediği için her şeye "N'alaka?" diyenlerden nefret ederim Bebek gibi konuşmaya çalışan kızlardan nefret ederim Az makyajlı ve kültürlü kızları severim. Bir şeyi yapmadan önce iki kere düşünmeye dikkat ederim budur işte[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar