Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Universite değişimi(Vakıf universiteleri arasında)

ColdShadow

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ben bu yıl beykent universitesindeydim. 5 kurluk hazırlık sınıfının 4. kurundan başladım ve beşinci kuruda tamamlayıp hazırlığı bir dönemde bitirdim. Diğer dönemde okuduğum ingilizce işletme bölümünün birinci sınıfının ikinci döneminin bir ders hariç bütün derslerini aldım ve hepsinden geçtim. O dediğim derside vermiyorlardı zaten.

Şimdi şöyle bir şey var. Bizim okulun yeri biras dağbaşında istanbul dışında sayılır. Beylikdüzünde. Bu yıl ayazağa kampüsü açılacağı için sabrettik ama ayazağa kampüsü açılmasına rağmen idari ve iktisadi bilimler fakültesini bu binaya koymadılar. Seneye koyma ihtimalleri var ama riskli iş tabi.

Birde şöyle bir olay var ciddi anlamda bir zam yaptı bu okul ve şu anki sağladığı koşullara göre bu fiyat çok fazla. Yeditepe üniversitesinden 1 milyar daha ucuz şu an işletme bölümü. Yani en baştan yeditepe yazmadığım için şu anda ağlıyorum :)

Sorum şu. Ben Kadir Has veya yeditepe universitelerine geçiş yapabilir miyim? Geçersemde bu dönem geçtiğim dersleri tekrar almak zorunda mıyım orada? Eğer beykentte devam edersem gelecek yıl ilk dönem işletme birin birinci döneminin tüm derslerini ve işletme ikinin ilk döneminin bazı derslerini alacaktım.

Yardımcı olursanız sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

ya en iyi ve sağlam yanıtı geçeceğin üniversitenin yetkilileri verir. bu arada üstten ders alma gibi bişi söz konusu sanırım. burs murs olanaklarını bi araştır üniversitende bence.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...