trash_ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 1.peki bir de şu mount olayına bir cevap alabilirmiyim? 2.en iyi mutimedia oynatıcı nedir? (kısacası her alanda en kullanışlı programları sayarmısınız) bu arada bende üzüldüm adama.. walla hoşuma gitti şu linux(slackware). aferin adama... [Bu mesaj trash_ tarafından 14 Temmuz 2005 13:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 m player derim tekrar mount etme işne gelincede etc klasorunde fstab dosyasına kaydedersen mountları tekrar açıldığındada mount olmuş olarak bulursun[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mount olayını cevaplamışlar ki, çözemedim tam problemi. Angelfire 'ın dediği gibi /etc/fstab mount pointlerin tanıtıldığı yerdir. Siz yine herhangi bir device ı mount edebilirsiniz istediğiniz yere, fakat /etc/fstab a /dev/hda1 /mnt/win/C/ ..... şeklinde bir satır eklemeniz sizi mount /dev/hda1 veya mount /mnt/win/C ile kolaylıkla mount etmenizi sağlayacaktır. Aynı zamanda /etc/fstab a bir satır eklemeniz, KDE ve Gnome gibi gelişmiş pencere yöneticilerinin bu mountpointleriniz otomatik tanımasına, otomatik tanımasa da Add Device tarzındaki Desktop ta linklenmesine yardımcı olacaktır.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: trash_, 14 Temmuz 2005 11:22 tarihinde demiş ki: gnome ile kde arasındaki fark ne? çok mu farklılar? daha çok bu ikisi ne =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 desktop onlar ikiside birbirinden farklı ne bileyim debian slackware gibi bişey işte[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 farkı ne =) yoksa sadece görüntü farkı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: trash_, 14 Temmuz 2005 11:22 tarihinde demiş ki: gnomu da fena değil.. biraz kde kullanayım sonra birqaz da gnome denerim sonra karar veririm hangisiyle yollarımı ayıracağımı. ama en gıcık olduğum şey pencerede title bar a çifttıklayınca maximize olmaması... :) bir sorum daha var... gnome ile kde arasındaki fark ne? çok mu farklılar? kde de (debiandan belki bilmiyorum) bu tür davranışlar ayarlanabiliyor start>settings>desktop settings wizard' dan iyice incelerek yap[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 walla kde ile 4. günümü yaşıyorum.... çok memnunum... tek dezavantajı biraz yavaş geldi gnoma a göre... programlar geç açılıyo gibi...[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ben kde severdim hala severim güzle ama artık gnome daha bi güzel geliyo gözüme hele slackware + dropline gnome çok tatlı ve baya hızlı[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 dropline gnome un slackware için ürettiği bi sürüm mü? gnome bana biraz kullanışsız geldi ama şunu farkettim gnomeda programlar daha hızlı açılıyor. kde de programa tıkladığımda program simge durumunda yanında kum saati varken baya bekliyo... yani programı hazırlamak uzun sürüyo...[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 evet dropline gnome slackware için dropline tarafından geliştiriliyor dropline gnomedanda stabil ve hızlı çalışıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 denemek lazım ama kurması zormu yoksa instalpkg ile kurulabilecek bişey mi?[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar