Joker Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bi bilgisayar alabilirim KESİN DEİL! yedek olarak almayı düşünüyorum, DANDİK olucak... ve ucuz... 100-150 milyona SADECE kasa... varsa çöp denecek celeron pentium 2 fln bi yazın bakalım..[signature][hline]Kişisel Sorunları Lütfen ÖM 'ye yollayalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 p2 350 işlemci gigabyte anakart 128+64 mb ram creative ses kartı 3.2 gb harddisk 4 mb diamond ekran kartı ve kasa şeklindedir. 70 ytl ist/fatih Anakart Çipseti: VIA VT82C693A Apollo Pro133[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Wala bi kasa war böyle pentium 75 fln, anakartı fln çalışıyodu enson, sanırım teknik olarak kendini geliştirmek amacıyla kullanacaksn, 20 mlyn olsn sana, maksat merakını gider :) (Amacını doğru anladıysam,Aynı şeyi ben de yapmıştm anlıyorum seni) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 yok bi iş yerine koyucam, sql server 2000 çalıştırması lazım bide benim yazdığım müşteri otomasyonunu çalıştırsın yeter... zaten sql serverı çalıştırırsa benim yazdığım otomasyonu kesin kaldırır :) kasanın conf. çok önemli deil zaten yukarı bi lcd koyarız iyi bi makine gibi gözükür müşteriye :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 [quote çok önemli deil zaten yukarı bi lcd koyarız iyi bi makine gibi gözükür müşteriye :) Çakal :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar