Brad Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 *Bayan Brown,doğum gününüz ne zmn? -15 Temmuz efendim. -Hangi yıl? -Her yıl... *Bize olay anındaki ruh halinizden söz eder misiniz? -Üzerimde Gucci takımım,ayağımda Reeboklarım vardı efendim... *Bu rahatsızlığınızın sizin hafızanızı olumsuz etkilediğini söyleyebilir miyiz? -Ewt efendim.. -Bunu biraz daha açıklayabilir misiniz? -Unutuyorum,efendim... -Hmm..Demek unutuyorsunuz...Bize unuttuğunuz birşeyden örnek verebilir misiniz?? *Oğlunuz..Yani şu an sizinle yaşayan,kaç yaşında? -35 ya da 38...şeyy...emin değilim.... -Ne zmndır sizinle yaşıyor?? -45 yıldır efendim..... *Eşiniz bu sabah uyandığında size ilk söylediği ne olmuştu? -Ben nerdeyim Joan? dedi... -Bu sizi neden sinirlendirdi Joan? -Bnm adım Mary....... *Bize gördüğünüz kişiyi tanımlar mısınız lütfen? -Orta boylu,esmerdi ve sakalı vardı.... -Erkek mi,bayan mıydı??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 lol :lol: şaka maka gülüyoruz da bunlar gerçekten olan şeyler eeha[hline]OYNAT uğur'cuğum [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 eheh ewt...ABD de mahkemelerde gerçekten yaşanmış kayıtlı olaylar bunlar.... bi de Türk milletinin %80' i slk derler....hah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xagon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Ahah Reha Muhtar diyaloglarini aratmiyor bunlar..[hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 hayır %60. öyledir de.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mayhem_ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 said: Brad, 15 Şubat 2003 00:20 tarihinde demiş ki: eheh ewt...ABD de mahkemelerde gerçekten yaşanmış kayıtlı olaylar bunlar.... bi de Türk milletinin %80' i slk derler....hah... Amerikalıların öle olması Türklerin öle olmaması anlamına gelmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar