Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Pinacle falan demeyin o basit kalıo bana aşırı derecede profesyonel bi video edit programı lazım bilen varsa bi isim şeetsin.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 hmm vegas?[signature][hline]()'.".'() ( (T) ) (..).(..) (,,,)(,,,) Chillin Killin Billin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 sadece kulaktan dolma olarak "avid" diyecem nedir ne değildir zerre bilgim yok. sanırım telezyonlar bunu kullanıyor.(ya bu galba program değil makina mıdır nedir? aman nese söylemiş olayın yine ben.)[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* [Bu mesaj Rahan tarafından 16 Temmuz 2005 12:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar