vav_heroin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Oyun çok güzel bilen varmı bilmiyorum öğrenirsiniz ben yeni başladım yazılı oyun ama süper sarıyor yükleme yok bişey yok üye olun yeterli.
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Bi şöyle yapalımda[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 oynamıştım bir ara ama sıkıcı geldi bir süre sonra[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Beğendiğin birşeyi bizimle paylaşmak istemen çok güzel ancak bu konu daha önce açılmıştı, bir daha ki sefere arama yapar ve görüşlerini daha önce açılmış konularda dile getirirsen Paticik kültürüne uygun davranmış olur ve forum kalitemizin yükselmesine katkı sağlamış olursun.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 İşte bu yüzden alan yetkilisi olsaydım keşke de herkesin başlığını sürekli değiştirseydim diyorum... Mafya Oyunu diye bir topicte açılmış mesela bu oyun ile ilgili bir konu. "Barafranca" diye arattığınız zaman karşınıza çıkan tek konu şu anki konu. Bir ara konu açmak lazım, bakalım ne kadar ilgi görecek bu dediğim... Sağa sola, başlıklarla ilgili konulara yazdığımda pek dikkat çekmiyor sanırım: Konu başlıklarımızı aramayı kolaylaştıracak şekilde seçelim![signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ben acmistim bole bi topic hicbi etkisi olmamisti hatta tekrar acaicam bole bi topic[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim
vav_heroin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Oke eyvallah bidaha aratarak yazarım
Öne çıkan mesajlar