Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yaz tatilinde sıkılan var mı?

twistedemo

Öne çıkan mesajlar

ben cok sıkılıyorum, bu yaz hiç istedigim gibi olmadı, cok yapmayı planladıgım sey patladı[signature][hline]thelegbra, 13 Temmuz 2005 18:46 tarihinde demiş ki:
sivri değil normal default karasinek işte..cam kapı açık tepedeki ikisini öldürsen kapıdan "ooo ortama geliyoruz" diye eklenmeye devam ediyolar

Çizimlerim [Pati Albüm]
Sosyal ağlarda paylaş

yaz okulu antepte..ailem altınolukta.para 0,dersleri yazokulunda bok götüro,yapacak bi şeyyok,kız arkdaşım kaşarın teki çıktı,hava 40 derece gündüz,dersler ing,hocalar malak..dersler sıkıcı..başka sayimmi..artistlik yapmayın hayatınıza bakın yaw:)[signature][hline]rüşvetiydi kaderin ilk görüşte aşk..
Sosyal ağlarda paylaş

Sabahtan akşama kadar çalışıyorum, tatil zaten yapamıycam bu sene sıkılmayı bırak gerçekten cinnet geçirdiğim zamanlar oluyor ya.
Zaten hava sıcaklığı maşallah fırın gibi terden geberiyorum, bide üstüne biraz terleme hastalığı olunca insanın gerçekten geberiyor...
Sıkılmakmı dedi biri? :)[signature][hline]Janitschar Family LL
Sosyal ağlarda paylaş

İzmir'de oturan arkadaşlarımıza burdan derin geçmiş olsunlarımı gönderiyorum.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] |
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

evde oturuyorum sıkılıyorum keşke antremana gitseydim diyorum , antremana gidiyorum lanet ediyorum - geberiyorum keşke evde otursaydım diyorum. en iyisi klimalı bi tane spor salonuna yazılın gidin kendinizi zorlamadan spor yapın.[signature][hline]FB Sailing Team
Sosyal ağlarda paylaş

seni bogabilirim biliyorsun değil mi? :D saka be uheue , oss sonucu gelince ak koyun kara koyun meydana cıkınca zevkli mi devam edicek,işkence reloaded mı olucaz gorucez artık[signature][hline]thelegbra, 13 Temmuz 2005 18:46 tarihinde demiş ki:
sivri değil normal default karasinek işte..cam kapı açık tepedeki ikisini öldürsen kapıdan "ooo ortama geliyoruz" diye eklenmeye devam ediyolar

Çizimlerim [Pati Albüm]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ferrero, 15 Temmuz 2005 00:37 tarihinde demiş ki:
Deniz önümde, bilgisayar karşımda, yiyecekler dibimde, gitar yanımda, müzik her yerde, her yer gece klübü ve bar, sahil kıyısı çok güzel, basketbol sahaları tertemiz ama ben sıkıntıdan deliriyorum! OF Of of

gıcııııııııık[signature][hline]my silence knows what your silence means...
Sosyal ağlarda paylaş

Tatil demek huzur demek. Gidiceksiniz plaja takacaksın kulaklığını, bir yandan müzik, bir yandan güneşin mayıştırıcı sıcaklığı, bir yandan yakışıklı erkekler, yada güzel kızları kesicen ohhh gel keyfim gel:). Ben 3 ayımı böyle geçirdiğimi bilirim...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.

[Bu mesaj Keyzar tarafından 15 Temmuz 2005 08:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...