dory Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ben cok sıkılıyorum, bu yaz hiç istedigim gibi olmadı, cok yapmayı planladıgım sey patladı[signature][hline]thelegbra, 13 Temmuz 2005 18:46 tarihinde demiş ki: sivri değil normal default karasinek işte..cam kapı açık tepedeki ikisini öldürsen kapıdan "ooo ortama geliyoruz" diye eklenmeye devam ediyolar Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 niye sıkılayım gayet mutluyum, keşke hep tatil olsa hehe[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: wildpervert, 14 Temmuz 2005 20:32 tarihinde demiş ki: niye sıkılayım gayet mutluyum, keşke hep tatil olsa hehe neler yaptığını sorsam...?[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 wow oynuyor :D[signature][hline]thelegbra, 13 Temmuz 2005 18:46 tarihinde demiş ki: sivri değil normal default karasinek işte..cam kapı açık tepedeki ikisini öldürsen kapıdan "ooo ortama geliyoruz" diye eklenmeye devam ediyolar Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ee bıkmıyor?[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Oyunlar yalan cıkın dısarı gezın eglenın bı sıler yapın .. ıste..[signature][hline]MSN:[email protected] Bende uce kadar sayıyım belkı duzelır....Çoko rahat durmaz bilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 yaz okulu antepte..ailem altınolukta.para 0,dersleri yazokulunda bok götüro,yapacak bi şeyyok,kız arkdaşım kaşarın teki çıktı,hava 40 derece gündüz,dersler ing,hocalar malak..dersler sıkıcı..başka sayimmi..artistlik yapmayın hayatınıza bakın yaw:)[signature][hline]rüşvetiydi kaderin ilk görüşte aşk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 hacı yaz okuluna giden bi insan sıkılmazmı breee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 inanilmaz egleniyorum buaralar sanirim iyice tatil moduna girdim . ama birara deli gibi sIkILmadim degil .[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bende sıkılmadım ilk defa bu yaz..[signature][hline]t3h d4rk s1d3 0f m1nd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Sabahtan akşama kadar çalışıyorum, tatil zaten yapamıycam bu sene sıkılmayı bırak gerçekten cinnet geçirdiğim zamanlar oluyor ya. Zaten hava sıcaklığı maşallah fırın gibi terden geberiyorum, bide üstüne biraz terleme hastalığı olunca insanın gerçekten geberiyor... Sıkılmakmı dedi biri? :)[signature][hline]Janitschar Family LL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ilk defa bu yaz bu kadar sıkıldım. Evden çıkmak istiyorum. çıkınca da sıcaktan içeri girmek istiyorum. Eh haliyle bu da canımı sıkıyor..[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 İzmir'de oturan arkadaşlarımıza burdan derin geçmiş olsunlarımı gönderiyorum.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 acaip sıkıldım 2 haftadır banyo yapılıyor ve ustaların basında durmaktan dısarıda cıkamıyorum deli olcam neyse yarın gıdıyorum kuzenımın yanına bıttı sayılır ısler zaten bı rahatlıycam hava alcam :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 şu an sıkıntı ötesi bi şey yaşıyorum.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 evde oturuyorum sıkılıyorum keşke antremana gitseydim diyorum , antremana gidiyorum lanet ediyorum - geberiyorum keşke evde otursaydım diyorum. en iyisi klimalı bi tane spor salonuna yazılın gidin kendinizi zorlamadan spor yapın.[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 yeto sen de benim gibisin nereye gitsem huzursuzum. Deniz ve kumsal istiyorum..[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 İStanbula gelidiğeme geliceğeme bin pişman oldum.Muğlada olsamda ünü açılsa die geberiyorum.ne biliyim ben böle olucağını[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: dory, 14 Temmuz 2005 20:42 tarihinde demiş ki: wow oynuyor :D oynarım ben :P wow degilde farklı bi yaz gibi gelio bana, yani sıkılmam için bi sebep yok, şuanlarım ne kadar zevkliyse tatil sonuda o kadar zevkli geçeceği için gayet rahatım :D[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 seni bogabilirim biliyorsun değil mi? :D saka be uheue , oss sonucu gelince ak koyun kara koyun meydana cıkınca zevkli mi devam edicek,işkence reloaded mı olucaz gorucez artık[signature][hline]thelegbra, 13 Temmuz 2005 18:46 tarihinde demiş ki: sivri değil normal default karasinek işte..cam kapı açık tepedeki ikisini öldürsen kapıdan "ooo ortama geliyoruz" diye eklenmeye devam ediyolar Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 olsun olsun, seninde en heycanlı yaz tatilin işte naparsın :) bizde geçtik o devirlerden euheuh, zevkli baya, üniye gelince çok arıcan öss leri :D[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ben sıkıldım.....antremanlarım başladıııı daha tatil yapamadan bu sıcakta günde 2-3 saat top peşinde koşucam.......bi araa hocadan izin alıp tatile gitcem flnnn offffffffffff[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Deniz önümde, bilgisayar karşımda, yiyecekler dibimde, gitar yanımda, müzik her yerde, her yer gece klübü ve bar, sahil kıyısı çok güzel, basketbol sahaları tertemiz ama ben sıkıntıdan deliriyorum! OF Of of[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Ferrero, 15 Temmuz 2005 00:37 tarihinde demiş ki: Deniz önümde, bilgisayar karşımda, yiyecekler dibimde, gitar yanımda, müzik her yerde, her yer gece klübü ve bar, sahil kıyısı çok güzel, basketbol sahaları tertemiz ama ben sıkıntıdan deliriyorum! OF Of of gıcııııııııık[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Tatil demek huzur demek. Gidiceksiniz plaja takacaksın kulaklığını, bir yandan müzik, bir yandan güneşin mayıştırıcı sıcaklığı, bir yandan yakışıklı erkekler, yada güzel kızları kesicen ohhh gel keyfim gel:). Ben 3 ayımı böyle geçirdiğimi bilirim...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. [Bu mesaj Keyzar tarafından 15 Temmuz 2005 08:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar