Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yaz tatilinde sıkılan var mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben oluyorum valla her gun sıkıntıdan..SIkıntı olmasa zaten nete ne gırcem :)..Bı tek aksam 8 den sora ıyı oluo dısarı falan cıkıorum onun dısında zatrn sıcak dısarı cıkmıorum cıksam da yapıcak bı sey bulamıyorum..Yanı kısacası kafayı yedım........[signature][hline]MSN:[email protected]

Bende uce kadar sayıyım belkı duzelır....Çoko rahat durmaz bilirsin...
Mesaj tarihi:
yok mu?

eniinde sonunda ya ortam olup maddiyat olmayacak, ya maddiyat olup ortam olmayacak, ya da ikisi de olup bir şeyler yapmaya üşeneceksiniz

yine de en kötü ihtimal olarak bulunulan mekandan bir iki arkadaş bulunup sokaklar talan edilebilir

ya da gidin wow oynayın, en kesin çözüm olur=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
Mesaj tarihi:
yaz okulunda okuyup sıkılmayan birileri olacağını pek sanmıyorum.
evet delilercesine sıkılıyorum[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
ben böyle serin bi yerde bir işim olsun birşeyler öğreniyim istiyoruum....[signature][hline]my silence knows what your silence means...

[Bu mesaj twistedemo tarafından 14 Temmuz 2005 18:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Khaldern, 14 Temmuz 2005 18:21 tarihinde demiş ki:
Gitar falan calmayı ogren ...

öyle şeylere HİÇ yeteneğim yok maalesef :([signature][hline]my silence knows what your silence means...
Mesaj tarihi:
said:
metboy, 14 Temmuz 2005 18:22 tarihinde demiş ki:
emocuğum gel diyorum buraya, yok annemle gitçem binmemne diyorsun bir de gelip konu açıyorsun buraya :)

e mal mal durursun bişi yok dedin[signature][hline]my silence knows what your silence means...
Mesaj tarihi:
İlk defa bu yaz yazlığa gidemediysemde, ilk kez bu yaz bunaltıcı bursa sıcağında yaz okuluna kalsamda, ilk kez haftanın üç günü 7.00 da kalkmak zorunda olsamda sıkılmıyorum, memnunum hayatımdan.[signature][hline]bla
Mesaj tarihi:
sabahın köründe kalkıp 3 araca binip okula gidip akşama eve pestil şeklinde dönmektense sıkıcı bir tatili bile tercih edebilirim...
şükredin biraz halinize tatilin olmadığı zamanlarda vardı :-P[signature][hline]sabır,yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır...
Mesaj tarihi:
süper ötesi sıkılıyorum. hatta taile gidecem ama gidecek adam yok pfff...

her gün aynı sabah kalk, kahvaltı yap, msn i paticiği aç biraz onlarda takıl, sonra aç swg oyna akşama kadar, yemek ye yat, üfff yaaa....

niye hatırlattınız ki?

sıcak olmadığı zaman sinema tiyatroya gidiyodum artık onlarada gidemiyorum...[signature][hline]Star Wars Galaxies
Eclipse-Khas'bin Qebex
Long Live Emperor...

Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun
Mesaj tarihi:
mekan aynı olduğu için sıkılıyoz
yaz tatili deyince deniz gelir hep akılma
istanbuldayız ama biz denize gireceğimize o bize giriyor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
said:
forgiver, 14 Temmuz 2005 19:38 tarihinde demiş ki:
istanbuldayız ama biz denize gireceğimize o bize giriyor

ahaah. aynen ya. resmen deniz bize giriyor. aslında kadıköy caddebostan plajını bi denemek lazım...[signature][hline]Star Wars Galaxies
Eclipse-Khas'bin Qebex
Long Live Emperor...

Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun
Mesaj tarihi:
alışveriş mayağıydım ben sıkıntıdan iyice oldum yine alışverişten geiyorum :D mwhahah

iki tane kelebek şeklinde mavi toka
bi beyaz bi mavi toka
pembe ince tokalar aldım

ne kadar ilgincim di mi ;p[signature][hline]my silence knows what your silence means...
  • Yeni Oluştur...