Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yaz tatilinde sıkılan var mı?

twistedemo

Öne çıkan mesajlar

Ben oluyorum valla her gun sıkıntıdan..SIkıntı olmasa zaten nete ne gırcem :)..Bı tek aksam 8 den sora ıyı oluo dısarı falan cıkıorum onun dısında zatrn sıcak dısarı cıkmıorum cıksam da yapıcak bı sey bulamıyorum..Yanı kısacası kafayı yedım........[signature][hline]MSN:[email protected]

Bende uce kadar sayıyım belkı duzelır....Çoko rahat durmaz bilirsin...
Sosyal ağlarda paylaş

yok mu?

eniinde sonunda ya ortam olup maddiyat olmayacak, ya maddiyat olup ortam olmayacak, ya da ikisi de olup bir şeyler yapmaya üşeneceksiniz

yine de en kötü ihtimal olarak bulunulan mekandan bir iki arkadaş bulunup sokaklar talan edilebilir

ya da gidin wow oynayın, en kesin çözüm olur=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
Sosyal ağlarda paylaş

sabahın köründe kalkıp 3 araca binip okula gidip akşama eve pestil şeklinde dönmektense sıkıcı bir tatili bile tercih edebilirim...
şükredin biraz halinize tatilin olmadığı zamanlarda vardı :-P[signature][hline]sabır,yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır...
Sosyal ağlarda paylaş

süper ötesi sıkılıyorum. hatta taile gidecem ama gidecek adam yok pfff...

her gün aynı sabah kalk, kahvaltı yap, msn i paticiği aç biraz onlarda takıl, sonra aç swg oyna akşama kadar, yemek ye yat, üfff yaaa....

niye hatırlattınız ki?

sıcak olmadığı zaman sinema tiyatroya gidiyodum artık onlarada gidemiyorum...[signature][hline]Star Wars Galaxies
Eclipse-Khas'bin Qebex
Long Live Emperor...

Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 14 Temmuz 2005 19:38 tarihinde demiş ki:
istanbuldayız ama biz denize gireceğimize o bize giriyor

ahaah. aynen ya. resmen deniz bize giriyor. aslında kadıköy caddebostan plajını bi denemek lazım...[signature][hline]Star Wars Galaxies
Eclipse-Khas'bin Qebex
Long Live Emperor...

Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...