twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 eminim vardır... sıkılmayanların bize ne gibi önerileri olabilir? o kadar sıkıldım ki POF patlıcam.[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 var. sinema, film, kitap, muzik.. oyun.. bu.. sandaliye.. cok.. sicak.. offf izmir'e tatil diye gelende hata var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bende izmirdeyim... hmpt ama hiç birşey yok ya oooooooof[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Ben oluyorum valla her gun sıkıntıdan..SIkıntı olmasa zaten nete ne gırcem :)..Bı tek aksam 8 den sora ıyı oluo dısarı falan cıkıorum onun dısında zatrn sıcak dısarı cıkmıorum cıksam da yapıcak bı sey bulamıyorum..Yanı kısacası kafayı yedım........[signature][hline]MSN:[email protected] Bende uce kadar sayıyım belkı duzelır....Çoko rahat durmaz bilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 yok mu? eniinde sonunda ya ortam olup maddiyat olmayacak, ya maddiyat olup ortam olmayacak, ya da ikisi de olup bir şeyler yapmaya üşeneceksiniz yine de en kötü ihtimal olarak bulunulan mekandan bir iki arkadaş bulunup sokaklar talan edilebilir ya da gidin wow oynayın, en kesin çözüm olur=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 1 hafta hariç diğer bütün günler bilgisayar başındaydım , hala başındayım ve sıkılmadım ehe.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 olmaz olurmu.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 izmir suanda dogal sauna resmen. zira klimayi yuttum banamisin demedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Ha fakat eglencelı bı yol var alın bı baterı vurun sıkıldıkca :) ..Stres atın bende o da yoq stres cok...[signature][hline]MSN:[email protected] Bende uce kadar sayıyım belkı duzelır....Çoko rahat durmaz bilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 yaz okulunda okuyup sıkılmayan birileri olacağını pek sanmıyorum. evet delilercesine sıkılıyorum[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ben böyle serin bi yerde bir işim olsun birşeyler öğreniyim istiyoruum....[signature][hline]my silence knows what your silence means... [Bu mesaj twistedemo tarafından 14 Temmuz 2005 18:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Gitar falan calmayı ogren ...[signature][hline]MSN:[email protected] Bende uce kadar sayıyım belkı duzelır....Çoko rahat durmaz bilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 emocuğum gel diyorum buraya, yok annemle gitçem binmemne diyorsun bir de gelip konu açıyorsun buraya :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Khaldern, 14 Temmuz 2005 18:21 tarihinde demiş ki: Gitar falan calmayı ogren ... öyle şeylere HİÇ yeteneğim yok maalesef :([signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: metboy, 14 Temmuz 2005 18:22 tarihinde demiş ki: emocuğum gel diyorum buraya, yok annemle gitçem binmemne diyorsun bir de gelip konu açıyorsun buraya :) e mal mal durursun bişi yok dedin[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 İlk defa bu yaz yazlığa gidemediysemde, ilk kez bu yaz bunaltıcı bursa sıcağında yaz okuluna kalsamda, ilk kez haftanın üç günü 7.00 da kalkmak zorunda olsamda sıkılmıyorum, memnunum hayatımdan.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 gayet sıkıcı. oku, müzik dinle, film izle bi yere kadar.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 sabahın köründe kalkıp 3 araca binip okula gidip akşama eve pestil şeklinde dönmektense sıkıcı bir tatili bile tercih edebilirim... şükredin biraz halinize tatilin olmadığı zamanlarda vardı :-P[signature][hline]sabır,yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 vallaha össye hazırlanırken bu sıkılcağım günleri çok bekledim :) o yüzden öyle hemen bitsin de istemiyorum aslında.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 benim için de öss'den önce son bir huzur dönemi.kafayı sıyıracaz 10 ay boyunca öff...[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 süper ötesi sıkılıyorum. hatta taile gidecem ama gidecek adam yok pfff... her gün aynı sabah kalk, kahvaltı yap, msn i paticiği aç biraz onlarda takıl, sonra aç swg oyna akşama kadar, yemek ye yat, üfff yaaa.... niye hatırlattınız ki? sıcak olmadığı zaman sinema tiyatroya gidiyodum artık onlarada gidemiyorum...[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 mekan aynı olduğu için sıkılıyoz yaz tatili deyince deniz gelir hep akılma istanbuldayız ama biz denize gireceğimize o bize giriyor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 vallaha bi anamur yapıyorum bi ankara öle arada mekik dokuyorum pek sıkıcı değil ya balıkcılık fln ~[signature][hline]Rejim yapan aç pati... Adana Kebap , Pizza , Tekel Rakısı , Ton Balığı , Beyaz Peynir , ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: forgiver, 14 Temmuz 2005 19:38 tarihinde demiş ki: istanbuldayız ama biz denize gireceğimize o bize giriyor ahaah. aynen ya. resmen deniz bize giriyor. aslında kadıköy caddebostan plajını bi denemek lazım...[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 alışveriş mayağıydım ben sıkıntıdan iyice oldum yine alışverişten geiyorum :D mwhahah iki tane kelebek şeklinde mavi toka bi beyaz bi mavi toka pembe ince tokalar aldım ne kadar ilgincim di mi ;p[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar