LordParazit Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Ya Blessed Upgrade Scroll lar çoğunlukla hangi canavarların içinden çıkıyo.+6 dagger ım var upgrade etmek istiyorum e tehlike olasılığı var.Bende bu olasılığı düşürmek için Blessed Upgrade Scroll istiyorum yardımmmmm edinnnnnnnnnnnnnn!!!
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Cz de atross lardan düşürebilirsin veya haunga warriorlardan düşüyor veya abyss in 20.katından alabilirsiz(+55)
Destruction Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 genellikle apos partilerinde düşüyor. yaklaşık olarak 1.5 saat apostle kestikten sonra 1 tane düşüyor, genel olarak. ben kasamam o kadar diyorsan abysin 20. katına çıkıp paşa paşa alacaksın scrolunu, arazi olacaksın. hiç uğraşamam o kadar diyorsan, 2m civarı para kasacaksın gidip moradonda ki i$porta tezgahlarından birinden satın alacaksın . dikkat etmen gereken nokta : satın aldığın scroll dupe ise +1den +2ye geçirirken silahını yakarsın. o yüzden abys 20. kat rules derim ben.[signature][hline] Deneme İmzası . Char : Priest/Delikanlı Clan : FiRe Level : hakgetire lagdan imanın gevremesi söz konusu tam teşkilat knight empire beklenmekte. temmuzun başı, cehennemi sıcak. çaktırmadan afrikadayız...
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 belirli bi yaratığı yok. darewolfdan düşebilir lardorctanda. ama en çok atross dan sanırım.[signature][hline] "Eğer insanları ikna edemiyorsan kafalarını karıştır. Harry Truman"
Öne çıkan mesajlar