geffen Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 neden gitmiyor vapurlar? bir kaza olsa bu eski vapurlar yüzünden kim alıcak mesuliyeti? nostalji delileri sizi.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Vapurların ne derece güvenli olduğunu, bakımlarla yenilendiğini, kullanıcı hatası olmadığı sürece o vapurların arıza yapmasının çok zor olduğunu bilmeyen zihniyeti kınıyorum. Hele birde beni ve benim gibi düşünenleri nostalji delisi diye nitenlendirmiş ki bu sözünü de esefle kınıyorum.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 vapur guvensiz degildir, insanlarinda ondan korktugunu sanmiyorum. sadece insanlarin kosusturmasina ayak uyduracak bir alet degil. eski bir alet. yani eskiden kalma birsey vapur. sen seviyorsan belirt dusunceni insanlarda uzerinde dusunsun.[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 heh sevindim işim düşmüyodu fazla , düşünce de keyifle binip gidiyodum.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Infeqted, 15 Temmuz 2005 19:34 tarihinde demiş ki: said: Selamon, 15 Temmuz 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yahu vapur dediğin beni 25 dakika içersinde Kadıköy'den alıp Beşiktaş'a geçiriyor nesi yavaş bunun? Üstelik gerek estetik açıdan verdiği haz, gerek açık güvertenin sunduğu mutluluk, gerekse kati güvenliğiyle olsun her daim kullanılacak, güzel mi güzel bir varlıktır vapur. Gerçi vapurları kurtarıcaz diye ince belli bardakta çay içme zevkimizi kurtarmayı unuttuk. Bilmem farkında mısınız ama artık vapurlarda sıcak içeçecekler plastik bardakta servis ediliyor. bence bu kadar romantik olmanin bir anlami yok insanlarin ensesini gorerek 10 dakkadadan bile az surede karsiya gecmek daha mantikli. saniyorumki her sabah vapur kullanan insanlari cogunlugu hizli olmasini ve seferlerin 10 dakkada bir olmasini tercih edeceklerdir haberın varmı bılmıyorum ama her gun vapur kullanan ınsanların yuzde 80 ı baslattı bu kampanyayı en cok soyledıkelrı ıse varsın olsun yavas gıdelım butun gun kosusturuyoruz tek zevkımız su vapur bı burda stres atıyoruz demişlerdi Bu millet başka ulkeler gıbı ruhunu kaybetmedı daha avrupaya amerıkaya bakıp burdakı insanlarıda aynı kafada sanmıyalım[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. [Bu mesaj Viktor tarafından 16 Temmuz 2005 04:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar