Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Sorunu mu başlıkta da belirttiğim gibi, toefl ın en son sonucu (structure+writing dahil) sınav tarihinden ne kadar sonra açıklanır. En geç 14 Ağustos ta benim elime ulaşması gerek sonuçların, ona göre cevaplarsanız sevinirim[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 haytirladigim kadariyla 3-6 haftaydi[signature][hline]Database imizi sevelim koruyalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bu arada kac estimate verdi?[signature][hline]Database imizi sevelim koruyalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 2 hafta icinde hazir olur. telefon edip, ekstra para yatirirsan ogrenebilirsin. yok bekleyecem dersen, 3, en gec 4 haftada elinde olur. (yannis hatirliyo olabilirim ama boyleydi ya... neyse... sen 2 hafta sonra aradiginda eger hazir diilse skorlar, ne zaman diye onlara bi soruver...)[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Yok, en geç 15 inde sonucumun ne olduğunu öğrenmem lazım da o yüzden, ona göre girmeyi düşünüyorum. Gerçi listening reading falan direk belli oluyor, aşağı yukarı neye benzeyeceği belli olur herhalde. Bu arada minimum 550 writingden 4.5 almak zor mu diye soracaktım. Üniversitede ing derslerim ilk dönem b ikinci dönem a geldi, ona göre bir yorum yaparsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 eğer bilgisayarda cevapladıysan çok uzun sürmüyor[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 writing bolumunu ben bir turlu bizemedim.. hep 4.5 geldi hic 5 ya da 6 olmadi... kil olmustum ki ne destanlar yaziyordum orada[signature][hline]Database imizi sevelim koruyalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nanna Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 computer base olduğundan sınav writhing hariç diğer bölümlerin sonuçlarını sınavdan çıkarken öğreniyorsun. writhing de yaklaşık bir ay sonra belli oluyor.[signature][hline]Love is a deserter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 AAAAAA LAN ben toefl a girmeyi unuttum !! tuh yaa !![signature][hline]Reality is just a fucked up Dream ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar