Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Toefl sonuçları ne kadar sürede açıklanır

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sorunu mu başlıkta da belirttiğim gibi, toefl ın en son sonucu (structure+writing dahil) sınav tarihinden ne kadar sonra açıklanır. En geç 14 Ağustos ta benim elime ulaşması gerek sonuçların, ona göre cevaplarsanız sevinirim[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
Mesaj tarihi:
2 hafta icinde hazir olur. telefon edip, ekstra para yatirirsan ogrenebilirsin. yok bekleyecem dersen, 3, en gec 4 haftada elinde olur. (yannis hatirliyo olabilirim ama boyleydi ya... neyse... sen 2 hafta sonra aradiginda eger hazir diilse skorlar, ne zaman diye onlara bi soruver...)[signature][hline]Tulahr
Mesaj tarihi:
Yok, en geç 15 inde sonucumun ne olduğunu öğrenmem lazım da o yüzden, ona göre girmeyi düşünüyorum.

Gerçi listening reading falan direk belli oluyor, aşağı yukarı neye benzeyeceği belli olur herhalde.

Bu arada minimum 550 writingden 4.5 almak zor mu diye soracaktım. Üniversitede ing derslerim ilk dönem b ikinci dönem a geldi, ona göre bir yorum yaparsanız sevinirim
Mesaj tarihi:
computer base olduğundan sınav writhing hariç diğer bölümlerin sonuçlarını sınavdan çıkarken öğreniyorsun. writhing de yaklaşık bir ay sonra belli oluyor.[signature][hline]Love is a deserter...
  • Yeni Oluştur...