Dolis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 abi sizin oyunu genelde ergenliğe giren tiplermi oynuyo? neden derseniz bi kere nickler süper : 31 tr 31 31 mahmut çek mustafa çek KUŞUM İnmez sora herifler cep nosu yazıyo 0536 425 69 71 abi o oyuna hayranım yani bi türk partisindeki nickleri okudum süperrrr.[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter )
iLoveu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 LoL.İlk zamanlar yoktu bunlar.Ben oyuna basladıgımda Türk sayısı cok azdı.Ama sonradan bir yıgılma oldu :( Sorma...Bilende burda bilmeyende.En basit ornek : "Sanane benim pelerinim var sen ne karısıyorsun" bu yani :)[signature][hline]Nick : Nym Class : Blade Master Clan : The_OnLy (Leader) NP : 29xxx Server : Diez Nation : EL-Morad
LoRd_MsC Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 huehuehe sen ne diyorsun Cavuş bayuldu görmüştüm ben yırtıldım gülmekten[signature][hline]name= _Shujinko_ lvl=6* clan= yoq :( Karus_Assasin Baş Düşman= DraBuLL Server= Xigenon
Dolis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 abi oyunun ilginç yani grafikler sarmadı ama allaşkına o nickler ne ya WoW da böle sorunlar olsa oyunu bırakırım ben free oldundan oluyo zaten 90%[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter )
Dolis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 abi benim hoşuma gidiyo aslında böle başlıcan oyuna relax olma amaçlı oynican :) gülücen bütün gün zaten cafede 6 yaşında sayıları bilmeyen çocuk geldi abi knight online varmı dedi nası koptum varya inanmadım kayboldu falan sandım çocuk lol :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter )
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ilginc tipler ve fantezileri ... Lord Polat görmüstüm ben adam Lordluk kavrami ile Kurtlar Vadisini ayni potada eritip kendisini olusturmus :s[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence"
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Benim en çok güldüğüm, Karanlık_Adam ve Aydınlık_Kadın aralarında bir parti kurmuş exp. kasıyorlardı. Aslında komik bir olay değildi ama baya bi sempatimi kazanmıştı. :-)[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 tuarek_apo (ahaha :D) felan gibisinden bol bol goruyorum breth'in ortasinda.[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 6X Clan: Symbolic Server: Diez NP: 1XXXX (Dru artik yok)
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: KaKsi, 15 Temmuz 2005 21:01 tarihinde demiş ki: Benim en çok güldüğüm, Karanlık_Adam ve Aydınlık_Kadın aralarında bir parti kurmuş exp. kasıyorlardı. Aslında komik bir olay değildi ama baya bi sempatimi kazanmıştı. :-) Onların 2 si aynı kişinin charı diye biliom..[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
Öne çıkan mesajlar