Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Arkadaşlar Limewire'la dosya indiriyorum bir film 694 mb'lik bir film Limewire kazaa gibi bi program işte norton falanda bunu öneriyormuş.Neyse dün gece 2'de açık bıraktım o zamandan bu yana saat 17.28 %49 olmuş ... Paso 6kb'la falan indiriyor ki 256k adsl var . Nedendir bu ? yani bi arkadaş netlimiter falan dedi ben bunu acamazmıyım ? nedir buunn mevzusu ?[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür... Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL!
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Büyük ihtimalle bağlantından kaynaklanıyodur. LimeWire'da sınırlama yok bildiğim kadarı ile.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 abi 256k adsl başka bi yerden indirirken flashgetle mesela kesinlikle tek dosya inerse 20-25kb arası ınıyor normali gibi ama bu Limewire emule dc++ gibi dosylarada hep böle[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür... Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL!
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 baskası upload ettigi için ole ne kadar az kullanıcıya baglanırsan o kadar yavas çekersin p2p sabır işi cidden.En guzeli bol seederlı torrent mis.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Dosyayı kaç kişinin paylaştığı da önemli. Ben de şu anda 10 kb civarı ile çekiyorum bi klibi. Cafedeyim bağlantı 512 kablo sanırım.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 eh be abi ben 1 hafta sonra mı ızlıcem bu filmi yav ..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür... Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL!
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Valla hiç izleyememe gibi bir olasılık da var (:[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ben limewire la film indirmem film için ares ama limewire de şarkı falan indiriirm ve full 26 falan[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Abi ARes ares 'te arestede bişi inmiyo daha kötü bundan .. Ayrica nasi hiç izleyememe diye bişey var ya ?[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür... Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL!
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 valla ares bişey indirmiyor u nasıl diyorsunuz anlamıyorum ya da bende mı sorun cunku ben aresten ındıremedıım bısey yok ha gıdıp 1 userı olan dosyayı cekmeye calısırsın bı de o user modem falan olur ınmez o ayrı ama ben ındırırım ıstedıımı.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Öne çıkan mesajlar