athea Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: Nukem_Verite, 28 June 2003 03:15 tarihinde demiş ki: athe sarhoj olmuj galba böyle davranmazdı normalde ehhe ollllllmazz ki susmaaaaaasn lkaazim nuuuuuukenm magemii alcam gfelcem runeesi var mi sendee[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: athea, 28 June 2003 03:16 tarihinde demiş ki: ollllllmazz ki susmaaaaaasn lkaazim nuuuuuukenm magemii alcam gfelcem runeesi var mi sendee[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! LOL! sapıttı iyice :))) *!gül uzatır* al bununla döv :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Wj neco'nun yan etkileri war sanırım :) yada frank sinatra'nın ehue neco amcanın anonslarda süper be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 sigara,aaaaaa, bnitincee oklmazk i booel[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ya benim ilaç aldığım geceyi mi buldunuz külliyen sarhoş olmak için be? küsücem şimdi hepinize o olucak yahu, özendirmesenize yahu :( *!hıçkırarak ağlamaya başlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 dingele ding.ele gidign bidi bidiiddddddididiiididibibibi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaa ghihiihih[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 that's amore çalıyo, hastasıyım! ding-a-ding-a-ling, ding-a-ding-a-ling... *!uzaktan viski şişesini kesmeye başlar* *!kendine hakim olmaya çalışır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ay ay sufer walla yarınada beraberiz ben meze falan hazırlıım bari yarın hazırlıklı donanımlı oturalım bilgisayarın basına :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 whjwuijwijw kesi senin kedisni vurdukar olm lol[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 hah anne de geldi! huu huuuuu teyzeciiim... *!el sallar* pepelek radyonun anorien ailesine (?) adanması için kampanya açıyorum. katılmayanları terliğimin kauçuk tabanıyla öpüştürücem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ahahah işte başımızdakiler bunlar arkadaşlar :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 abi parçalar işirmiş kadar oldu zaten ya bide alkol alsam ben artik neler olur neler athe kadar olurum heralde bende ama yok o kadar olmam ben be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 hastasıyım yoktur ztn boyle başka bi forum hede ws.. yıllardır da bundan ayrılamadım bi türlü ztn ne kdr nubi olsa da yeni gelenler hehe. ben de mi içsem ne yapsam...[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 sizede yazık bizede dimi :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 eeeeeeet uyuxcam taam by ama bisi dddidcem ckzel dinledik benceeebu gece bu adam hep cslsin bide estemlin babasi ya biiu nehzel istge calsin hepo dsi mi[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 bana barbra sözünüz vardı efenim :))) vallahi bırakmayız! daha karpuz kesicez :PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 yaa bitmese keskem yaaaa ben yeni geldim eve kacırdım tum programı banttan yayın opsiyonumuz var mı acep :([hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 3 buçuğa geliyor saat :p ailece uykusuz kaldılar hehe. biz hadi alışkınız :p iyi geceler estel we ailesi :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ii geceler neco amcacim tatli rüyalar olsun ellerin dert görmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 aaa unutmamış vallahi! neco amca en büyük!!!!! hade daalın ufak ufak. kapatıyoruz. *!sandalyeleri masaların üzerine kaldırır, yerleri süpürür* volfi ilk iki sati kaydetmişti kedicim, var banttan yayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 özellikle NEcooo amcaaaaaa hgag ben de kafayı yedim saatlerdir yatıyım bari.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 nnnnnnnnnnecopeeeeeeeeeeeeeee[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 athea iyi uykular sana da :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 tasammmm aama ccccccokzeldi ama= simdi nie kii[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 iyi geceler, tatlı rüyalar :) mutlaka tekrar bekleriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar