Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepelek FM (27/06/2003) [arama: wj neco]

EagleEye

Öne çıkan mesajlar

ne guzel enteraksiyonlu forumlu txt tabanli istekli radyo olayi. normal radyo olsa simdi kas kas telefon hede hodo.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com

- dark abi parasal sorunum var.

- sen kendini parasal soruna dusuruyosun olm al eline bi sarap, bi de kalem kagit acil sokaklara. yapicagin bu ekstra ordiner yolculuk, aslinda zihninde gerceklesek ve ic dunyani kesfetmende cok yardimci olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

fransizca bilenler tercume etsin ya[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com

- sen kendini parasal soruna dusuruyosun olm al eline bi sarap, bi de kalem kagit acil sokaklara. yapicagin bu ekstra ordiner yolculuk, aslinda zihninde gerceklesek ve ic dunyani kesfetmende cok yardimci olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

haaaa dogru yaaa. o da az ickici degildi ama.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com

Sosyal ağlarda paylaş

kizmak mizmak ben nasi kiziim ben miyim kizan abiler. spiritualistim sevgi sacarim sacabildikce. siz yan yana getirin turk yunan halaycilarini rakinizi ben doldurucam bardaginiza. olmaz. yesilay muhabbeti var. ama meyve suyu koyarim.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

edith piaf hiiiiiiic sevmem ben iyk derdim, o kadar uzun zamansir ilk defa dinlkiorum ki guzek bile fgeldi valla heh
forza necoooooooooeeeeeeeeeeee[hline]"C" is for cookie - its good enough for me!
A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie!

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...