toggie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Şimdi ben cafedeyim şu we blocker yüzünden de kafayı sıyırmak üzereyim. Bunu kapatmanın bi yolu yok mu? ctrl+alt+del 'den yaptım tekrar acıldı. Şimdi aynı sekilde kapatamıyorum, görünmüyo (: Forumların bile bazı sayfalarını blockluyo anlamadım gitti. Cafenin sahibi tanıdık sifresini isticem de şimdilik kız kardeşi bakıyo ondan da isteyemem zaten bilmiyodur. pfff[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 forgot my password yap sorunun default cevabi "boots" veya "bootz" boyle dene olmazsa hepsini buyuk harf yap dene...[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ms configden programın tickini kaldırıp restart at[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Çok saolun şu anda evdeyim 21.6 kbps bağlantımla :p Kafeye gidince deniycem söylediklerinizi.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Denedim dediklerinizi olmadı. msconfigde we blocker görünmüyo. Alakasız alakasız yerleri blocklamaya başladı delirmek üzereyim. Patide bile adam gibi gezinemiyorum.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 patide virüs var diyorlardı inanmıyordunuz :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Virus, 13 Haziran 2005 19:39 tarihinde demiş ki: ayıp oluyor ama [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 başlat-çalıştır-services.msc yaz orda olabilir program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar