Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir bilgisayar oyunu kendini nasıl kurtarır (maddi oalrak)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bence güzel bir proje olur tüm pati elinden geldiğnce yardım etmek ister diye düşünüyorum. gerek beta test olsun gerek reklam olsun. Ama yinede sağlam adamlar ve hemen müdahale edebilecek coder'lar bulmadan para kazanmayı düşünmemelisin bence[signature][hline]www.MerlininKazani.com
Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
Mesaj tarihi:
ya kim para kazanmaktan bahsediyor???

Konu başlığını okuyun kendini kurtarsın bana masraf çıkartmasın yeter... :)[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Mesaj tarihi:
zarar etmesin bide bi sonraki sürümler için belki biraz kaynak sağlasın yani anlıcanız kendisi çevirsin bana yeter :)
ben paramı bulurum kendi işimden oyun'a bağlı deiliz :)[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Mesaj tarihi:
Oyun 3-Boyutlu mu olacak yoksa 2d sprite vs. mi? 3D oyunlar icin 100-200 $ civari engine'lar var. Ha o motor size uyar mi, bilmiyorum, cunku oyunla ilgili fazla bir bilgi vermemissiniz. Iyi bir sanatci ekibiniz yoksa 2 boyut'un basari sansi daha dusuk. web sayfaniz var mi?
Mesaj tarihi:
Turkiye piyasasina mi sadeceyoksa Internet'ten butun dunyaya satis yapmayi dusunuyormusunuz?. Dagitim, baski falan baslibasina isler zaten, tamamen internet uzerinden gitmenizi tavsiye ederim eger kuvvetli baglantilariniz yoksa.
Mesaj tarihi:
demirbilek2
yawaş yaw :)
henüz araştırma aşamasındayız kesinleşmiş bişey yok aklımız keserse,
o zmn düşünürüz yurt dışı fln...
hele bi bakalım bütçede büyük sorunlar çıkabilirmi...
şu anki gündem noktası bi maddi kaynak bide yazılım süresi...
1 yılda çıkartırız heralde başlarsak ilk sürümü... inş.[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Mesaj tarihi:
du bakalım bi iki arkı ikna edebilirsem biraz daha derinlemesine giricem işe :)[signature][hline]Kişisel Sorunları Lütfen ÖM 'ye yollayalım...
  • Yeni Oluştur...