robinson Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Bence güzel bir proje olur tüm pati elinden geldiğnce yardım etmek ister diye düşünüyorum. gerek beta test olsun gerek reklam olsun. Ama yinede sağlam adamlar ve hemen müdahale edebilecek coder'lar bulmadan para kazanmayı düşünmemelisin bence[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ya kim para kazanmaktan bahsediyor??? Konu başlığını okuyun kendini kurtarsın bana masraf çıkartmasın yeter... :)[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 türkiye'de çok çok zor. kardan çok zarar ön planda olabilir. sponsorluk veya bir kurumun altında çalışılsa o zaman karlı olabilir.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 zarar etmesin bide bi sonraki sürümler için belki biraz kaynak sağlasın yani anlıcanız kendisi çevirsin bana yeter :) ben paramı bulurum kendi işimden oyun'a bağlı deiliz :)[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
demirbilek2 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Oyun 3-Boyutlu mu olacak yoksa 2d sprite vs. mi? 3D oyunlar icin 100-200 $ civari engine'lar var. Ha o motor size uyar mi, bilmiyorum, cunku oyunla ilgili fazla bir bilgi vermemissiniz. Iyi bir sanatci ekibiniz yoksa 2 boyut'un basari sansi daha dusuk. web sayfaniz var mi?
demirbilek2 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Turkiye piyasasina mi sadeceyoksa Internet'ten butun dunyaya satis yapmayi dusunuyormusunuz?. Dagitim, baski falan baslibasina isler zaten, tamamen internet uzerinden gitmenizi tavsiye ederim eger kuvvetli baglantilariniz yoksa.
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 demirbilek2 yawaş yaw :) henüz araştırma aşamasındayız kesinleşmiş bişey yok aklımız keserse, o zmn düşünürüz yurt dışı fln... hele bi bakalım bütçede büyük sorunlar çıkabilirmi... şu anki gündem noktası bi maddi kaynak bide yazılım süresi... 1 yılda çıkartırız heralde başlarsak ilk sürümü... inş.[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 du bakalım bi iki arkı ikna edebilirsem biraz daha derinlemesine giricem işe :)[signature][hline]Kişisel Sorunları Lütfen ÖM 'ye yollayalım...
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 1 yılda oyun motorunu yaparsanız iyi beah...[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bakalım bi neden olmasın...[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar