Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aloha

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
verbaaatin draznojzoklumenaa!

I KİSS YOU!![signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
iyiki demlemişim su çayı, baksanıza bu gece cok fazla gelen var, işiği goren misali :P eh sen de gec otur bakalim, simit kalmadı kurabiye var , hoşgeldin[signature][hline]thelegbra, 13 Temmuz 2005 18:46 tarihinde demiş ki:
sivri değil normal default karasinek işte..cam kapı açık tepedeki ikisini öldürsen kapıdan "ooo ortama geliyoruz" diye eklenmeye devam ediyolar

Çizimlerim [Pati Albüm]
Mesaj tarihi:
kurabiyeyi herkes yemiyor tabii ama çayı içiriyoruz ehuehe[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Mesaj tarihi:
serbest piyasa dıurumunda arz-talep değişkliği anlayacağpn :)[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Mesaj tarihi:
tekeliz biz.. dory çaycılık ve kurabiyelerle ilgileniyor bende.. ya yapıyorum işte bir şeyler karıştırmayın neo-kalsikmiyiz neyiz yok piyasalar kendi kednine denge nktasına gelitrmiş yalan tabii.. müdahele ediyoruz işte tekelci piyasa bu :)[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...