Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aloha

verbatim

Öne çıkan mesajlar

iyiki demlemişim su çayı, baksanıza bu gece cok fazla gelen var, işiği goren misali :P eh sen de gec otur bakalim, simit kalmadı kurabiye var , hoşgeldin[signature][hline]thelegbra, 13 Temmuz 2005 18:46 tarihinde demiş ki:
sivri değil normal default karasinek işte..cam kapı açık tepedeki ikisini öldürsen kapıdan "ooo ortama geliyoruz" diye eklenmeye devam ediyolar

Çizimlerim [Pati Albüm]
Sosyal ağlarda paylaş

serbest piyasa dıurumunda arz-talep değişkliği anlayacağpn :)[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

tekeliz biz.. dory çaycılık ve kurabiyelerle ilgileniyor bende.. ya yapıyorum işte bir şeyler karıştırmayın neo-kalsikmiyiz neyiz yok piyasalar kendi kednine denge nktasına gelitrmiş yalan tabii.. müdahele ediyoruz işte tekelci piyasa bu :)[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...