Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ferrari Enzo -> Charlies Angels 2?!!

Mr_Hand

Öne çıkan mesajlar

Olamaz yaaaaaa o saçmasapan filmde bu araba war Ferrari'ye hiç yakıştıramadım :) demek ki "money talks"muş hehe... Zaten Ferrari'nin bu yeni yöneticisinden herşey beklenir bozuyo Ferrari'yi hıyarzan... 10 yılda bi çıkan F40 - F50- ve şimdi F60 olması gereken arabayı Ferrari Enzo diye yaptı, üstüne daha 2005'e 3 yıl warken arabadan 3 tane üretti... Bozdu iyice gelenekleri...

PS: En azından 10. yılda çıkacak araba yine :)[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki:
En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =)

A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız Ferrari Enzonun bi anlamı var Enzo Ferrari ferrari markasının kurucusudur ve bu şaheser bu yüzden ona adandı,anma charlie' angels da kullandıklarını ilk senden duydum ve ufak çplı bir sok geçirdim,yavas yavas kendime geliyorum demek ki senin dediğin gibi hersey "money talks"mus
Ama işin bi de reklam boyutu var adamlar tum dunyada gosterime giren bi filme verdiler arabalarını boru değil yani bizim gibi mutlu azınlık o filmden nefret edebilir ama o filmi sabırsızlıkla bekleyen birçoklarının da olduğu malum[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom
Bazı cevaplar
Sosyal ağlarda paylaş

Ferrari'nin reklam boyutu mu olur. Public satılan bi araba değil ki. Zaten Enzo için o fiyatı verebilcek bilmem kaç insan İtalya'da bi davette bi araya geldiler. Araba o sayılı insanlara tanıtıldı ve bildiğim kadarıyla ürettiklerini sattılar ?[hline]G-power a.k.a gehena
Sosyal ağlarda paylaş

yaaa Enzo Ferrari'yi bana mı ööretiosun :-)
Ayrıca sadece 3 tane üretildi (ferrari logosu renklerinde, rosso corsa, nero daytona ve giallo modena) o kadar. Sadece satış listesi hazırlandı bi de yoksa daha üretilmiş deil. Ayrıca Ferrari 20 yıllık geleneği bozdu diorum böyle bi yönetici yüzünden. 3 yıl önceden arabayı göstererek...[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki:

A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Öhöm teknik arızadan dolay yayınımıza ara veriyoruz :-)
evet ööleymiş ehehe ama daha da boktan yaw bööle daa2 senesi war 2005'e ayrıca Jamiroquai'da olcaanı sanmıyorum çünkü bildiim kadarıyla sadece F40 var onda F50 de olmak zorunda Enzo için :-P Bi de renk olayı Paris'te lansmanında olduu gibi sadece o 3 renk olcak...
[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 27 June 2003 18:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

çarliz encıls iki çok güzel bir filim
neden berbat dedinki fragmanı falan çok hoştu
1 inide sevmiştim ben[hline]Justin (09:56 PM) :
olm nickin ne die okunuo baal diyemem ben öle kro gibin
Behran (02:34 PM) :
bu arada baal nası okunuyo
Sam (25:85 AM) :
baal de beal de fark etmez nası okursan oku

Sosyal ağlarda paylaş

eee tabi o kadar güzel ki,
bizim çıtır ajanlar köprüde iki taraftan sıkıştırılır, daha sonra kamyon bulurlar, helikopterin birini kamyonla ittirerek (yok yaw köprü deildi galiba uçurumdu neyse) düşürürler, soora da kendileri de kamyonla düşerler. Akabinde, kamyondan çıkarlar (düşerken kamyon fırıl fırıl dönmektedir) ve helikoptere ulaşırlar. Bi de bu helikopteri çalıştırıp ucu ucuna kurtulurlar. OHA![hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

Elimde 'car' diye bi dergi var. Ordan biliyorum. Hatta sana o adamın garajını yaziim.
Ferrari 550 Maranello
Ferrari 360 Spider
Ferrari Enzo
Bentley Arnage T
1972 Lamborghini Miura SV
1964 Aston Martin DB5
1963 Mercedes-Benz 300SL Roadster
1972 BMW 2002 Turbo
BMW 1602
1958 Bentley Continental S1 Park Ward
1968 Mercedes-Benz 600 Short Wheelbase
1974 Mercedes-Benz 600 Pullman
1980s Ferrari 250 GTO replica by William Favre

Paranın gözü kör olsun.

[hline]G-power a.k.a gehena

[Bu mesaj hella tarafından 28 June 2003 00:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu herifin diablosu da vardı ama?! Ayrıca F50 ve F40 yok nerden alıyo Enzo'yu yanlış bence bu liste... [hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 28 June 2003 12:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...