Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İpana Misvak Özlü Diş Macunu (Saçmasapan Şeyler v.1)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya şu dincilerin bir diş temizlediği sopa gibi bişey var bilir misiniz bilmem adı Misvak'tır.

Bizim pazarlama stratejisi uzmanlarımızdan birisi yine dahice bir fikir üreterek piyasaya sonunda böyle aptalca bişeyide sunmuş..

Bunu alan salaktan başka bişey değildir diyorm bşka bişiy demiyorum[signature][hline]Eski _NoelBaba_ Yeni SbNN!!!

Not:Account aynıdır sadece nikim deişmiştir..Yadırgamayınıss..
Mesaj tarihi:
ya misvak dediğin sopadan başka bişey değil nerde kaldı bunun özü..

insanları salak yerine koyuyorlar[signature][hline]Eski _NoelBaba_ Yeni SbNN!!!

Mesaj tarihi:
Bi' de sallıyolar ya "ee misvağın helölö özlü hebelelri dişleri bakterilerden ayırırken aynı zaman da sizi cillop gibi yapar ortamlara akıtır" tamam misvağın belki bi' antibakteriyal(danimarkalı bilim adamıyım ben yaaa evet evet) özelliği olabilir de bu ne yav...[signature][hline][Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır.

[Bu mesaj Cd- tarafından 12 Temmuz 2005 22:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bende limonlu bi ipana var o güzel.

edik: yazım hatası[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
[Bu mesaj Mayhem tarafından 12 Temmuz 2005 22:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
pardon Colgate miş İpana deil[signature][hline]Eski _NoelBaba_ Yeni SbNN!!!

Mesaj tarihi:
Ahuaha bu fikir iyiydi hemen colgate'e başvur Vodan misvağın o ince şeylerini(ne deniyo o sopanın içindeki ince böyle uff çok sıcak zaten düşünemiyom) fırçaya koysunlar biraz güçlendirip...[signature][hline][Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır.
Mesaj tarihi:

Böylede bok renkli bişey[signature][hline]Eski _NoelBaba_ Yeni SbNN!!!

Mesaj tarihi:
resmin nerden alıntı olduğuna sağ tıklayıp bi baksanıza. LoL[signature][hline]Eski _NoelBaba_ Yeni SbNN!!!

Mesaj tarihi:
Oh yeah zaman.com.tr Stv haberde reklamını bile yapmış olabilirler...[signature][hline][Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Mesaj tarihi:
ya benim anlamadıgım sey, bu 2 renkli dis macunlarında nası hep serit halinde cıkar macun?[signature][hline]It's the cowardice that pulls you under
And takes you to the end, where it begins
Release, the world is waiting on your arrival
Close your eyes, as we witness another bullet ride...
Mesaj tarihi:
1) colgate şeriatçı bir firmadır.
2) misvak diş için hiçbir fayda sağlamaz.

inanayım mı şimdi bunlara?

diş fırçası yokken ne kullanılıyordu,
misvak hakkında araştırıp yazın bari

ha hiçbir faysası yoksa onuda yazın doğrusunu öğrenelim.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
Ayrıca benim gittiğim diş doktoru Diş Macunu ve türevlerinin ağız sağlığına katkısının olmadığını sadece ferahlık ve koku önleme amaçlı kullanıldığını söylemişti..

Yani diş macununun diş temizliği ile alakası yok demişti..Macunsuz fırçalasan da dişin aynı oranda temizlendiğini söylemişti.[signature][hline]Eski _NoelBaba_ Yeni SbNN!!!

Mesaj tarihi:
said:
trikeratops, 12 Temmuz 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
said:
Rush, 12 Temmuz 2005 23:02 tarihinde demiş ki:
dişime bırak k3çıma sürmem ben onu.

merak ettim nie sürmezsin?
sn sürer misn k*çına??[signature][hline]Eski _NoelBaba_ Yeni SbNN!!!

• Yeni Oluştur...