SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Ya şu dincilerin bir diş temizlediği sopa gibi bişey var bilir misiniz bilmem adı Misvak'tır. Bizim pazarlama stratejisi uzmanlarımızdan birisi yine dahice bir fikir üreterek piyasaya sonunda böyle aptalca bişeyide sunmuş.. Bunu alan salaktan başka bişey değildir diyorm bşka bişiy demiyorum[signature][hline]Eski _NoelBaba_ Yeni SbNN!!! Not:Account aynıdır sadece nikim deişmiştir..Yadırgamayınıss..
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 alan çıkar elbet. satıcak olsa ben de çıkartırım. salaklıkla ne alakası var ki[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ya misvak dediğin sopadan başka bişey değil nerde kaldı bunun özü.. insanları salak yerine koyuyorlar[signature][hline]Eski _NoelBaba_ Yeni SbNN!!! Not:Account aynıdır sadece nikim deişmiştir..Yadırgamayınıss..
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Bi' de sallıyolar ya "ee misvağın helölö özlü hebelelri dişleri bakterilerden ayırırken aynı zaman da sizi cillop gibi yapar ortamlara akıtır" tamam misvağın belki bi' antibakteriyal(danimarkalı bilim adamıyım ben yaaa evet evet) özelliği olabilir de bu ne yav...[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. [Bu mesaj Cd- tarafından 12 Temmuz 2005 22:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ben egzotik mi ormantik mi ne ondan almıştım.[signature][hline]The Rushing Basketbol Yazarı
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Bende limonlu bi ipana var o güzel. edik: yazım hatası[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] [Bu mesaj Mayhem tarafından 12 Temmuz 2005 22:52 tarihinde değiştirilmiştir]
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 pardon Colgate miş İpana deil[signature][hline]Eski _NoelBaba_ Yeni SbNN!!! Not:Account aynıdır sadece nikim deişmiştir..Yadırgamayınıss..
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Evet bende gördüm tam olarak aptal yerine koyuyorlar. Misvak lı diş fırçası yapsalar daha mantıklı be :)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Ahuaha bu fikir iyiydi hemen colgate'e başvur Vodan misvağın o ince şeylerini(ne deniyo o sopanın içindeki ince böyle uff çok sıcak zaten düşünemiyom) fırçaya koysunlar biraz güçlendirip...[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır.
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ben nasıl koktuğunu merak ediyorum ((farkındayım sağlıklı düşünmüyorum))
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Böylede bok renkli bişey[signature][hline]Eski _NoelBaba_ Yeni SbNN!!! Not:Account aynıdır sadece nikim deişmiştir..Yadırgamayınıss..
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Baya renkli ya cıvıl cıvıl yapmışlar[signature][hline]Janitschar Family LL
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 resmin nerden alıntı olduğuna sağ tıklayıp bi baksanıza. LoL[signature][hline]Eski _NoelBaba_ Yeni SbNN!!! Not:Account aynıdır sadece nikim deişmiştir..Yadırgamayınıss..
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Oh yeah zaman.com.tr Stv haberde reklamını bile yapmış olabilirler...[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır.
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ya benim anlamadıgım sey, bu 2 renkli dis macunlarında nası hep serit halinde cıkar macun?[signature][hline]It's the cowardice that pulls you under And takes you to the end, where it begins Release, the world is waiting on your arrival Close your eyes, as we witness another bullet ride...
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 1) colgate şeriatçı bir firmadır. 2) misvak diş için hiçbir fayda sağlamaz. inanayım mı şimdi bunlara? diş fırçası yokken ne kullanılıyordu, misvak hakkında araştırıp yazın bari ha hiçbir faysası yoksa onuda yazın doğrusunu öğrenelim.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 dişime bırak k3çıma sürmem ben onu.[signature][hline]The Rushing Basketbol Yazarı
trikeratops Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: SbNN, 12 Temmuz 2005 22:46 tarihinde demiş ki: Ya şu dincilerin bir diş temizlediği sopa gibi bişey var bilir misiniz bilmem adı Misvak. dinci? ağırdan git sen en iyisi.
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 çok marjinal birşey alıp deneyeceğim merak ettim[signature][hline]shinsetsu desu..
trikeratops Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Rush, 12 Temmuz 2005 23:02 tarihinde demiş ki: dişime bırak k3çıma sürmem ben onu. merak ettim nie sürmezsin?
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Ayrıca benim gittiğim diş doktoru Diş Macunu ve türevlerinin ağız sağlığına katkısının olmadığını sadece ferahlık ve koku önleme amaçlı kullanıldığını söylemişti.. Yani diş macununun diş temizliği ile alakası yok demişti..Macunsuz fırçalasan da dişin aynı oranda temizlendiğini söylemişti.[signature][hline]Eski _NoelBaba_ Yeni SbNN!!! Not:Account aynıdır sadece nikim deişmiştir..Yadırgamayınıss..
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: trikeratops, 12 Temmuz 2005 23:10 tarihinde demiş ki: said: Rush, 12 Temmuz 2005 23:02 tarihinde demiş ki: dişime bırak k3çıma sürmem ben onu. merak ettim nie sürmezsin? sn sürer misn k*çına??[signature][hline]Eski _NoelBaba_ Yeni SbNN!!! Not:Account aynıdır sadece nikim deişmiştir..Yadırgamayınıss..
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 daha once signal cıkarmıstı[signature][hline]caddepiyasa.com
trikeratops Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 onun demek istediği misvaktı.
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Rezil olduk gene, sil sil. [Bu mesaj Werewolf tarafından 12 Temmuz 2005 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar