Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Evet Herkez yazı veya şiir yazmamalı iyi kötü paylaşıyorum işte leyn. Sana çok teşekkürler. Sadece bir resmin ile, Bana uçurumun eşiğindeki Bir Dal etkisi yarattığın için. Çok Teşekkürler bitanem Yaptığım Maymunluklara Hakaretlere Hep Maruz kalıp sonrada O al yanaklarınla gep güldüğün için Yaptığın tersliklere. Hiç olmadık zamanda yapıp O saçma anlarda bile. Hayatıma renk kattığı için. Tahinli kekini çok özledim. Her ne kadar bi kere tatmış olsamda. bi daha yapmadın güzelim. Onun tarifini vermediğinden peşinden bir daha ayrılmayacağım için. Beni her zaman şaşırtıp. Aa bak ben şunu öğrendim artık şunu şöyle yapabiliyorum diyip beni dumura urattığın için Ben her ne kadar söyleyemesemde bu şiiri yazmama ve kendi hayatımı Gözden geçirip yeni kararlar vermeme Adını koyamadığım bilemediğim Ama birşeylerin varolduğu gerçeğini Yadsıyamamın tek sebebi olduğundan Sana çok teşekkür ediyorum. vede gözlerinden öpüyorum. Son iki mısra sırf uyak olsun diye yazdım.Gerisini nası salladığımı siz düşünün iyi kötü her türlü yoruma açık.[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 +1[signature][hline]Sırlar aldatır. AA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Bir kere yazım tarzı garip geldi, devrik cümleler, ayrık cümleler falan. Ha bunu iyi, kötü olarak değil de sadece garip olarak söyledim. Ayrıca amatörlük-şiir doğrudan kişiye özel yazıldığı için- çok hoş bir hava vermiş şiire. Herkes şiir yazmamalı ama sen yazmaya devam etmelisin. ;)[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog [Bu mesaj Loras tarafından 15 Temmuz 2005 14:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Soulbringer, 15 Temmuz 2005 14:14 tarihinde demiş ki: +1 Şiir Yazıyımmı yazmıyımmı yoksa güselmi olmuş ne diyosun böle +1? Ha Cevap ver bakıyım...[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bence bi karısıklık oldu sistemde. lorasın yazısı önce gelmeliydi ve o da ona +1 demeliydi. çünkü bende lorasa +1 demeden edemiyorum:)[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Eha Soulbringer'ın tarzı farklıdır, alışın. :) Beğenmiştir bana sorarsanız.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 gerçektende biraz ilginç bi yazış tarzın var. ama beğendim ben guzel olmuş,ellerine sağlık[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bu arada gep hep olucak düzeltirse bi mod sevinirim yaw ana nasıl bir hatadır bu kadar da olmazki :d[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar