Zegna Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 kendi aramizda eglenceli bir turnuva yapalim. mumkunse 2v2 olsun , daha eglenceli olur. baska yerlerden gelip gosu takilan arkadaslar mumkunse katilmasin , katilirsada ben ve hun ikilisine ezilirse aglamasin diyorum hehe :) hun sylveriayi ayarlar turnuva odasina dolusuruz egleniriz diye umuyorum. katılmak ısteyenler mesaj atsın bakalım :)[signature][hline] Chillin Killin Billin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 muhtemel katılımcılar heren - dalamar modlar olarak bonecrusher cuce hun ben liquid dark silencer gogo cikmasi lazim daha sc bolumunu okuyan az cok sc bılen herkes dıyorum :D[signature][hline] Chillin Killin Billin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bana uyar . zegna ve ben daha mac vermedik nice delikanliyim gosuyum diyene . ha adim [LombaK]BuG senelerin sc cisi . ha arkadas adin beni baglamaz oyununu gorelim diyen varsa gelin abicim . istediginiz serveri istediginiz zaman ayarlayayim :D[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Ben de ben de =) Nerde ne zaman olacak belirli mi? Bi de sey kendi allyımımızı getirebilir miyiz pati dısından +1 olarak yoksa herkes patiden mi olmak zorunda?[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ee bu kadar mi ?[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Ben gelirim valla :D[signature][hline]Heren - Level 41 NE Druid MoonSerpents / Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 gelecen tabii . oyle peyyami abi diye msn de nick almaya benzemez bu . ahahahah[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 benide ekleyin ama ally lazim tabi.[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ben daha dun dedim bir gaz sc bolumu acildi diye . yok patide de sc ci . aslinda var da cesareti olan pati yok . eee sc er meydani nede olsa . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Ben varım. 10 dakika dayanırsam kendimi aşmış olduğumun delilidir. Oynamayalı bir de aylar oldu, 10 dk. mucize gibi duruyor.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ahaha 10 dk ne abi . zegnayla benim victory ortalamamiz 4:30 . sen gene katil ama maksat sc oynamak degil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Benim amacım Bon'la kapışmak. Bir de server IP'sini falan söyle de gatewaye yazalım.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 reg dosyasi ip ::: 212.98.232.34 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: huun, 28 Haziran 2005 03:23 tarihinde demiş ki: gelecen tabii . oyle peyyami abi diye msn de nick almaya benzemez bu . ahahahah heheh o başka :D[signature][hline]Heren - Level 41 NE Druid MoonSerpents / Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 hadi 3-5 kişi farketmez yapalim bir turnuva[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: Venator, 28 Haziran 2005 01:31 tarihinde demiş ki: Ben de ben de =) Nerde ne zaman olacak belirli mi? Bi de sey kendi allyımımızı getirebilir miyiz pati dısından +1 olarak yoksa herkes patiden mi olmak zorunda? salla pati dışını birlikte girelim işte[signature][hline]kaleidoscopic(borbag) , 20 Haziran 2005 tarihinde Rockistanbulda demiş ki: zaten tekerleklere karşı ilgim var Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 cüce, snn deki [tol]gimli senmisin?[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui [Bu mesaj Thraine_Numeheru tarafından 01 Temmuz 2005 08:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mansurlee Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 walla arkadaslar araniza yeni katiliyorum...ilk defa internette star craft oynicam insallah..ama ilerde su an da deil :)...esim de yok bu arada 2vs2 olursa :) ama ses getirecegime inaniyorum...bu ismi unutmayin (MansurLee) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Bonecrusher ı teke tekte yenebilmek için eski formuma dönmeyi planlıyorum. günde 12 saat sc oynuyorum. 4 aydır antraman yapıyorum. Benim olucaksın bonecrusher[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 görmemiştim bunu, eğer benle oynamak isteyen bir gönüllü varsa ben de katılırım :).[signature][hline]SBGG! - Headshot Studios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: arcane, 06 Temmuz 2005 01:52 tarihinde demiş ki: görmemiştim bunu, eğer benle oynamak isteyen bir gönüllü varsa ben de katılırım :). seninlede oynarım hepiniz gelin[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Arkansis, 06 Temmuz 2005 01:35 tarihinde demiş ki: Bonecrusher ı teke tekte yenebilmek için eski formuma dönmeyi planlıyorum. günde 12 saat sc oynuyorum. 4 aydır antraman yapıyorum. Benim olucaksın bonecrusher o zaman sen formdan baya düşmüşsün :D[signature][hline]Heren - Level 41 NE Druid MoonSerpents / Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 yoo onu tüm gücümle yenmek istiyorum[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 sen çoktan yenildin bile[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 oo arkansis kas force u dusuyorlar yavas yavas ahahah zegna kondisyon ne durumda ?[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar