langbogen Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 arkadaşlar ben bu prog. u indirdim fakat her yer çok net açılmıyor, binalar 3D değil(bu şeçenek açık olmasına rağmen). mesela istanbul da beylikdüzü gayet net ama topkapı sarayı ve civarında bir netlik yok izmir e baktım orası da öyle.birileri yardım edebilir mi acaba
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 evt ya göztepe sahile yakın olan taraf gidik resmen :I[signature][hline]Kişisel Sorunları Lütfen ÖM 'ye yollayalım...
langbogen Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 acaba sorunun sistem ihtiyaçlarıyla bir ilgisi var mı
AutolycuS Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Problem sende değil, bizde de durum aynı. Her yerin detaylı resimleri yok malesef. 3 boyutlu binalar da Turkiye için geçerli değil, ama New Yorka bakarsan neredeyse her bina var Bir de bazı uydu resimleri 2-3 yıllık olabiliyor[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
langbogen Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 keşke google öyle bir not düşseydi o zaman
langbogen Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 valla artık ben bu prog. dan soğumaya başladım yavaş yavaş tamam kolay bi şey değil eyvallah ama keşke google eksiklikleri giderseydi daha ii olurdu
Öne çıkan mesajlar