langbogen Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 arkadaşlar ben bu prog. u indirdim fakat her yer çok net açılmıyor, binalar 3D değil(bu şeçenek açık olmasına rağmen). mesela istanbul da beylikdüzü gayet net ama topkapı sarayı ve civarında bir netlik yok izmir e baktım orası da öyle.birileri yardım edebilir mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 evt ya göztepe sahile yakın olan taraf gidik resmen :I[signature][hline]Kişisel Sorunları Lütfen ÖM 'ye yollayalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
langbogen Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 acaba sorunun sistem ihtiyaçlarıyla bir ilgisi var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Problem sende değil, bizde de durum aynı. Her yerin detaylı resimleri yok malesef. 3 boyutlu binalar da Turkiye için geçerli değil, ama New Yorka bakarsan neredeyse her bina var Bir de bazı uydu resimleri 2-3 yıllık olabiliyor[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
langbogen Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 keşke google öyle bir not düşseydi o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
langbogen Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 valla artık ben bu prog. dan soğumaya başladım yavaş yavaş tamam kolay bi şey değil eyvallah ama keşke google eksiklikleri giderseydi daha ii olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar