Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Arkadaşlar, p4 2.0, 512 mb rd/ram, 64 mb geforce2 ve 40GB hard disk Asus mainboard bilgisayarım, age of shadows 2D (3D bile değil) oyunda sapıtıyor. Nasıl sapıtıyor derseniz başlıyorum oynamaya, 10 dakika içinde kendi kendine yavaşlamaya başlıyor. Mesela mp3 dinliyorsam bir yandan şarkının hızı yavaş yavaş düşüyor, mouse takılarak atlamaya başlıyor vs. Oyunu kapadığım anda her şey eski hızına dönüyor. Tekrar açınca bu sefer aynı olayı daha hızlı bir şekilde yaşıyorum. Takmayıp oyunuma devam etmeyi deneyince bir noktadan sonra byte transferinde sorun yaşıyorum kendi kendine netten kopmaya başlıyor. 4.5 saat falan hiç takılmadan enter the matrix oynayabildiğim, özelliklerini yukarıda yazdığım ve 32 saat hiç kapamadan nette surf yapabildiğim bu bilgisayar AoS'da iki saniyede hikaye oluyor. CD'de sorun var desem, aynı CD'den arkadaşım yükledi, onda takır takır çalışıyor. Bir sürü program desem, mp3, anti-virus, tüm web sayfaları ve hatta ICQ'yu da kapayınca aynı olay oluyor. Neden olabilir?[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 ghostmouse kullanınca da aynı sey olurdu benden. ramden kaynaklanıo buyuk ihtimal[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki: abajura sıçıyorlar
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 İyi de normal UO'da falan hiç olmazdı. 512 ram'le ve daha önce hiç ram problemi çekmemiştim. Böhühühü.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 bende 312 ramle ghostmouse acınca bilgisayarda aynı syeler oluodu. kapatınca flash gordon mode[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki: abajura sıçıyorlar
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Bak problemimiz ortaksa tamam benimki çözülmüş kadar oldu :-P İyi de sen awayken macro yapamıyıcan insanlık için iyi sayılabilicek bir şey AMA BEN UO OYNAYAMAZSAM DARK VENUEDEKI NUBILERIM OYUNU ÖĞRENEMEYECEK BÖHÜ ÜHÜ EHÜ.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 oho bunlar taaaaa marioya laternle carpenter kasarkenki olaylar. zate kapatınca geciodu. sende kapa uoyu gfecsin eeh[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki: abajura sıçıyorlar
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Sorun kesın olarak ses kartından kaynaklanıyor.Aynı sorun bende de var.Aos geldıkden sonra bazı kartlarda,ozellıkle soundblaster lıve serısınde ses cakısması oluyor ve makına kasıyor.Ses kartını dısable et,goruceksınkı sorun cozulecek.Bununla ılgılı uo.com da bır cıklama vardı,bır drıverdan bahsedıyorlardı ben cektım yınede ıse yaramadı.Bu arada ekran ayarlarından 16 bıt yap.Belkı ozamanda duzelebılır.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Çok teşekkür ederim. Şimdi deniyorum. Olursa bildireceğim.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Çooooook teşekkürler Simofle. İşe yaradı söylediğin. Çatır çutur oynuyorum. =)))[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Iyı sevındım buna :)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Öne çıkan mesajlar