Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En beğendiğiniz ünite?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Whitehaven, 04 Temmuz 2005 17:43 tarihinde demiş ki:
Medic :D

valla bence hiç gülme ,kimse medic'i en sevdiğin ünite seçmene gülmiyecektir. fiziği ile oyundaki en güzel birim iken:D işlevselliğiyle protos templerlarıyla yarışır, bence süper bi seçim[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Mesaj tarihi:
zaten sorun zerg un hic 6 dan az ordusu olmamasi .

4 templar mi ? hmmm 1v1 ?[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Mesaj tarihi:
said:
huun, 07 Temmuz 2005 00:02 tarihinde demiş ki:
zaten sorun zerg un hic 6 dan az ordusu olmamasi .

4 templar mi ? hmmm 1v1 ?

sorun su zergin 100 birimi gelse zaten 50 sini high templar lar alıo bu bir..ikincisi simdi bi mac yapsak sen benim high templar yapcamı nerden bilcen o yüzden belirli bi oyun olmicak 3.sü netim yok suan geldiinde yaparız.internet kafeden yapmak istemem..zerg sux toss rulaz terran pöh![signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman,
Hep Acele Etmem Bundan!
Mesaj tarihi:
terranların missile dedectorleri warya resme bakarsanız içinde bi adam oturuyo. en çok onu seviorum abi :-P 7 gün 24 saat dönüp duruo :-p[signature][hline]
bi gidin ya...
birakin olymposumuzu...
Mesaj tarihi:
said:
Xan, 07 Temmuz 2005 14:03 tarihinde demiş ki:

ikincisi simdi bi mac yapsak sen benim high templar yapcamı nerden bilcen o yüzden belirli bi oyun olmicak

high templar yapip yapmayacagini bilemem ama ht basmazsan oyunu alamayacagini bilirim ^^[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Mesaj tarihi:
huun ht basmicam 10 oyun?

cok gereksiz topic herkes ht ya da dt yazar

aslında en iyi ünite broodling tir.
broodwars adı üstünde broodling leri savaştırcaksınız yersiz karizma yapmayın[signature][hline]God grant me serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom to know the difference

• Yeni Oluştur...