Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En beğendiğiniz ünite?

nbl_silencer

Öne çıkan mesajlar

said:
celu, 24 Şubat 2005 00:21 tarihinde demiş ki:
Içinde probe,drone,scv olan bir overlord :) veya daha fantastik dusunursek burrow yapabilen Ultraliskler

Ve bu Overlord'a bir "Mind Control" yapan bir Dark Archon... :D Üc Irk'i birden oynayabilirsiniz...
Abarti bir yana, benim favorim (Zerg)Ling'ler. Üretim süresi, Miktar/Fiyat/Etki iliskisi en iyi olan birimlerden biri. Ayrica cok cabuk'lar. Oyunun baslarinda dogru kullanilmasi durumun'da oyun belirleyici olabiliyorlar.[signature][hline]"These tears we cry
Are falling rain
For all the lies you told us
The hurt, the blame!
And we will weep to be so alone
We are lost
We can never go home"
-Gollum's Song
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
said:
benim favorim (Zerg)Ling'ler. Üretim süresi, Miktar/Fiyat/Etki iliskisi en iyi olan birimlerden biri. Ayrica cok cabuk'lar. Oyunun baslarinda dogru kullanilmasi durumun'da oyun belirleyici olabiliyorlar.

ekonomik paket.1 zergling fiyatına 2 zergling olayı.:_)
benim en sevdiğim hatta aşık olduğum ünite zealottur.ötesini bilmem.
hele bikaçkez tıkladığınızda "Doom to all who threaten homeworld" diyo ya..uyyy gaplan yaa!
(Leg enhancements i yapınca 2 kat seviyorum onları)[signature][hline]Vatandaşa sorduk:PATİCİK NEDİR?
Dağver Odunluk(92)
-Bence paticik insanın kendine yakışanı giymesidir.İnsan pırıl pırıl giyinip 2 dirhem 1 çekirdek sokağa çıksa etraftan kızlar "sahip ol bana paticiğimm!" demezler mi?...Dubai!
Sosyal ağlarda paylaş

yani demek istiyo ki ennn devasa orduların bile başını çekmek için 12 zealot yeterli.bi de 12 olunca direk,kumanda etmesi de kolay.hem de dayanıklı.normalde sadece 1200 minerale okadar vuruş gücü ve dayanıklılık elde edemezsin.önden kamikaze yaparak(siege tank onlara vuracam diye dambur dumbur kendi binalarına ünitelerine falan vurur) arkadan gelen dragoon olsun,archon olsun asıl orduya savaşacak yer açar kahraman zealotlar.[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR?
Roberha TEMO(½)
-Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani.
Sosyal ağlarda paylaş

soyle birsey var ama
herkes basta basarim 3 ling i (6 oluyo yani) salarim dusmanin builderlarina

siz onlari salarken eger duzgun micro yapmazsaniz etkisiz kalirsiniz
eger onlarla ugrasirsaniz, base e bakamazsiniz, oole bastraa rush yamak her baba yigidin harci degil yani
cok patladim, cok patlayan gordum[signature][hline]g3nkleriz, yığarız tabuta
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...