huun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ben olsam dusunurdum .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 sal 4-5 taeneisni arkana yaslan, sonra birden we are under attack sesleriyle base lerini genkleyen hydralarla kapış ehuehue[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 zerker[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK GayZerker..(RIP) Kanki the GAY DR00D.. Ariakan the UbaAAHR BM.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 medic hele 2 medic bir araya geldimi yanında hicde attack cekicek eleman kalmadı goruntu super ehueh paso heal basıyorlar deli gibi bir birlerine :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 DARK TEMPLAR hastayım şu elemanlara[signature][hline]For the Dark Gods;Kill,Kill,Kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pretoryus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 en nefret ettigim vulture 2 wurusta probelerimi olduruyo hep uyuz oluyom scv king dir :( ne yapamazki[signature][hline]slay them all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: pretoryus, 08 Şubat 2005 15:00 tarihinde demiş ki: 2 wurusta probelerimi olduruyo aslinda bu normal . uyuz eden scv lerin 3 vurusta olmesi ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: pretoryus, 08 Şubat 2005 15:00 tarihinde demiş ki: en nefret ettigim vulture 2 wurusta probelerimi olduruyo hep uyuz oluyom scv king dir :( ne yapamazki abi çok gıcık oluyosan erken forge at kıy 100 gaza armor yap ya :)[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Tamamda iki vuruşu yapan orda 3. de yapıyo =) yetmiyo ikide mine atıyo vultureları kesicem diye peşine düşen zealotlar işcilerin ortasında mine patlatmış oluyo =) olay goon cıkıcaksın erken[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 tvt de mine arastirmak kadar sacma bir sey yok . 2 yerine 3 cok seyi degistiriyor onu da belirteyim . 9 probe kesecegime 6 scv kesiyorum . oyun basinda 3 peon cok sey fark ettirir.[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Olay o değil sen gidip 3 tane scv kesmişsen zaten bi sorun var demektir rakipte =) ayrıca terranda mine birak diyen yok tossa birak zerg'e birak.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightBear Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 siege tanktank daha iyisini tanımam -tabi protosslarda görünmeyen bi eleman vardı o da mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Protoosss prone üzerine tanımam eheh :D[signature][hline]*!Dikkatli bakarsanız o güzel gözlerinize görünür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
celu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Içinde probe,drone,scv olan bir overlord :) veya daha fantastik dusunursek burrow yapabilen Ultraliskler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Multani Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: celu, 24 Şubat 2005 00:21 tarihinde demiş ki: Içinde probe,drone,scv olan bir overlord :) veya daha fantastik dusunursek burrow yapabilen Ultraliskler Ve bu Overlord'a bir "Mind Control" yapan bir Dark Archon... :D Üc Irk'i birden oynayabilirsiniz... Abarti bir yana, benim favorim (Zerg)Ling'ler. Üretim süresi, Miktar/Fiyat/Etki iliskisi en iyi olan birimlerden biri. Ayrica cok cabuk'lar. Oyunun baslarinda dogru kullanilmasi durumun'da oyun belirleyici olabiliyorlar.[signature][hline]"These tears we cry Are falling rain For all the lies you told us The hurt, the blame! And we will weep to be so alone We are lost We can never go home" -Gollum's Song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: benim favorim (Zerg)Ling'ler. Üretim süresi, Miktar/Fiyat/Etki iliskisi en iyi olan birimlerden biri. Ayrica cok cabuk'lar. Oyunun baslarinda dogru kullanilmasi durumun'da oyun belirleyici olabiliyorlar. ekonomik paket.1 zergling fiyatına 2 zergling olayı.:_) benim en sevdiğim hatta aşık olduğum ünite zealottur.ötesini bilmem. hele bikaçkez tıkladığınızda "Doom to all who threaten homeworld" diyo ya..uyyy gaplan yaa! (Leg enhancements i yapınca 2 kat seviyorum onları)[signature][hline]Vatandaşa sorduk:PATİCİK NEDİR? Dağver Odunluk(92) -Bence paticik insanın kendine yakışanı giymesidir.İnsan pırıl pırıl giyinip 2 dirhem 1 çekirdek sokağa çıksa etraftan kızlar "sahip ol bana paticiğimm!" demezler mi?...Dubai! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Sonuna kadar Zealot. 12 tanesi bile yeterli.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 öle bi söledinki "12 tanesi bile yeterli" sankli lingden bahsediyoruz, tanesi 100 mineral onların.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 yani demek istiyo ki ennn devasa orduların bile başını çekmek için 12 zealot yeterli.bi de 12 olunca direk,kumanda etmesi de kolay.hem de dayanıklı.normalde sadece 1200 minerale okadar vuruş gücü ve dayanıklılık elde edemezsin.önden kamikaze yaparak(siege tank onlara vuracam diye dambur dumbur kendi binalarına ünitelerine falan vurur) arkadan gelen dragoon olsun,archon olsun asıl orduya savaşacak yer açar kahraman zealotlar.[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR? Roberha TEMO(½) -Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 zerg un zergling i nasil oyunun kaderini degistirebiliyorsa protoss un da zealot i oyunun kaderini degistirebilir . kullanan kisiye ve nasil kullanildigina bakar .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Ghost[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 battle cruiser operational abi wahşet ya ama nebilim çok çok havalı çaresiz ve küfürü safuran marineyi tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 marine'ler kadar klas bir ünite var mı :)[signature][hline]karnım aççç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 firebat var.[signature][hline]kaleidoscopic(borbag) , 20 Haziran 2005 tarihinde Rockistanbulda demiş ki: zaten tekerleklere karşı ilgim var Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 soyle birsey var ama herkes basta basarim 3 ling i (6 oluyo yani) salarim dusmanin builderlarina siz onlari salarken eger duzgun micro yapmazsaniz etkisiz kalirsiniz eger onlarla ugrasirsaniz, base e bakamazsiniz, oole bastraa rush yamak her baba yigidin harci degil yani cok patladim, cok patlayan gordum[signature][hline]g3nkleriz, yığarız tabuta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar