Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World Of Starcraft (Sadece Fantazi)

Dalamar

Öne çıkan mesajlar

ehehe ghost düşmanları sizi. Dark Templer arkadaşı bekleris bu arada çekinmeden gelsin. Taze rocket launcerlerimiz var , mis gibi firebatlerimiz bi de durmadan reslenmeleri için girişin dibinde resurraction plantimiz var. Buyrun gelin çekinmeyin :)[signature][hline]Emektar Pati Üyesi
Since 2000
Sosyal ağlarda paylaş

4 adet Dark'i base'in kosesine indirirsin. Mineralin arkasindan ana binanin yanindaki ku(cuk) diyorum ben ona onu bir guzel temizlersin. Sonra baslarsin iscileri kesmeye... Rocket atarlar orda bekleye dursunlar... Terran kadar zayif irk var midir ?[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım

[Bu mesaj Mendoza tarafından 10 Şubat 2005 20:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

en küçük terran baseimiz bile 36 kişiyi ONLINE barındırıyor. 4 templar , 36 terrran marine. hem workerlar yokki ! worker olayı yok. base goverment kendi bir tıkta kuruyor 450 k verip plantleri... Hehe !
not : WoS varmış gibi annattım kafanıs karışmasın..[signature][hline]Emektar Pati Üyesi
Since 2000
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
O bu değilde. Binek olarak Ultralisk'e bindiğinizi düşünsenize. Silah kullanmanıza gerek yok. Altındaki zaten halleder. Bide pet olarak kullandığın hayvanına (ırkına göre) upgrade/evolution basıcaksın. Düşünsenize bi Dragoon'a biniyorsunuz. Photon Cannon alıp duruyorsunuz. Takuıyorsunuz alete. Ardından bataryalarla Energy Shieldları güçlendiriyorsunuz. Yakın dövüşte de kullanmak istiyorsunuz diyelim. Dragoon'umuzun ayaklarına Psi-Blade yerleştiriyorsunuz. Renklerini filan ayarlayabiliyorsunuz (Star Wars ile alakası yok =P)

Veya Ultralisk'e biniyorsunuz diyelim. Değişik ilaçları enjektor vasıtası ile hayvanımıza veriyoruz. Mesela ne olabilir. Kaiser Bladelerimiz yakını savunurken uzaktaki hedefleri asitli tükürüğü ile yakıyor Ultraliskimiz. Kaiser Bladeleri keskinleştiriyorsunuz. Daha karizmatik bir savaş yaratığı düşünüyorsak kafamızda Ultraliskimize uzun boynuzlar için bakteri veriyoruz. Bu bakteriler boynuzların çıkacağı yere nüfus ediyorlar ve belirli bir süre sonra hayvanımızın alnında bir çift şişkinlik olduğunu görüyoruz. Evolutionların hepsi zaman alıyor. Ama ucuz oluyor. Terran veya Protoss araçları için Zerglere göre daha zaman harcıyoruz ama fiyatları elimizi yakıyor.

Neyse. Çok daldım ben. İki el oyun atayım bari. Anca düzelirim.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Nedense herkez bireysel yaklaşımlardan bahsetmiş. uzun zaman AO ve bir süre SL birazda SWG oynamış bir kişi olarak. Olası bir WoS'taki mass pvp'yi düşünebiliyormusunuz?

bir iki hangi ırksa işte ghost'un dark templar'ın gönderdiği coordinatlara yakın bir yerde konuşlanıp savaş stratejisi çıkarıp o üsse baskın yapmak!....
ya da shuttle'la üsse girip suikast düzenlemek!....
üs yerleri bulmak için ufak gruplar halinde aramalara çıkmak!..

hayellerimi süsleyen bir şeyi söylüyor ağzımı sulandırıyorsunuz sizin bu yaptığınız insanlığa sığmıyor ;)[signature][hline]Bret "Neurochrome" Clyburn
Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu.
Heyok Hey "It's a good day to die"
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
"Blizzard is even toying with the idea of letting two high-templar players merge to form an archon, a highly destructive, energy-based being. One player will control the archon's psyche and the other will control its reflexes, essentially forcing the two to collaborate."

Bu kısma yarıldım:D
Sosyal ağlarda paylaş

team melee oyunlarinda bu tadi biz yakalayabilmistik .

kisaca o altini cizdigin noktada blizzard biz sc oyunculariyla dalga gecmemekte ama bizler icin "hos" bir noktaya parmak basmaktadir .

diger tum blizzard oyunlarinin takipcileri icin bu 1 nisan sakalari can sikici olabilir .
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...