Cuce Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 koklar buludun nolcak. hoş burun yok toss larda ama...[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 merak ettigim bir dark templar olarak rocket launcher larla dolu bi base e nasil giriceksin hehe[signature][hline]I have grown older, you have grown colder, And nothing is very much fun, any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ehehe ghost düşmanları sizi. Dark Templer arkadaşı bekleris bu arada çekinmeden gelsin. Taze rocket launcerlerimiz var , mis gibi firebatlerimiz bi de durmadan reslenmeleri için girişin dibinde resurraction plantimiz var. Buyrun gelin çekinmeyin :)[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Bak hazırladım recon sniper'ımı da hazır yani herşey. Bi armor kaldı adam gibi alıcam onu da alayım gel sen... Olmadı atlarız benim carrier'e gideriz gezeriz bi zerg avına çıkarız... :lol:[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 4 adet Dark'i base'in kosesine indirirsin. Mineralin arkasindan ana binanin yanindaki ku(cuk) diyorum ben ona onu bir guzel temizlersin. Sonra baslarsin iscileri kesmeye... Rocket atarlar orda bekleye dursunlar... Terran kadar zayif irk var midir ?[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım [Bu mesaj Mendoza tarafından 10 Şubat 2005 20:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ne base i ne kosesi hehe wos tan bahsediyoruz burda[signature][hline]I have grown older, you have grown colder, And nothing is very much fun, any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Nolcak Instance dungeon mu yapicaklar...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 en küçük terran baseimiz bile 36 kişiyi ONLINE barındırıyor. 4 templar , 36 terrran marine. hem workerlar yokki ! worker olayı yok. base goverment kendi bir tıkta kuruyor 450 k verip plantleri... Hehe ! not : WoS varmış gibi annattım kafanıs karışmasın..[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 herşeyden önce starcraft mmorpg olsaydı... ismi galaxy of starcraft olurdu arkadaşlar :-p[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit_frog:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 O bu değilde. Binek olarak Ultralisk'e bindiğinizi düşünsenize. Silah kullanmanıza gerek yok. Altındaki zaten halleder. Bide pet olarak kullandığın hayvanına (ırkına göre) upgrade/evolution basıcaksın. Düşünsenize bi Dragoon'a biniyorsunuz. Photon Cannon alıp duruyorsunuz. Takuıyorsunuz alete. Ardından bataryalarla Energy Shieldları güçlendiriyorsunuz. Yakın dövüşte de kullanmak istiyorsunuz diyelim. Dragoon'umuzun ayaklarına Psi-Blade yerleştiriyorsunuz. Renklerini filan ayarlayabiliyorsunuz (Star Wars ile alakası yok =P) Veya Ultralisk'e biniyorsunuz diyelim. Değişik ilaçları enjektor vasıtası ile hayvanımıza veriyoruz. Mesela ne olabilir. Kaiser Bladelerimiz yakını savunurken uzaktaki hedefleri asitli tükürüğü ile yakıyor Ultraliskimiz. Kaiser Bladeleri keskinleştiriyorsunuz. Daha karizmatik bir savaş yaratığı düşünüyorsak kafamızda Ultraliskimize uzun boynuzlar için bakteri veriyoruz. Bu bakteriler boynuzların çıkacağı yere nüfus ediyorlar ve belirli bir süre sonra hayvanımızın alnında bir çift şişkinlik olduğunu görüyoruz. Evolutionların hepsi zaman alıyor. Ama ucuz oluyor. Terran veya Protoss araçları için Zerglere göre daha zaman harcıyoruz ama fiyatları elimizi yakıyor. Neyse. Çok daldım ben. İki el oyun atayım bari. Anca düzelirim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 hey be amma hayal sadece starcraft brood warda n sonrada dewam edermi diye ne hayyaller kurrdumdu. Bu wahşet olurdu ya. Abiler ya kalabalığız blizzard ı dilekçe yağmuruna tutalımyapsınlar ya! gerçi adamlar wow ile çok uğraşmaktalar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 star craft bu heliyle kalsın..her sey tadında güzel...hayellerde hayellerde güzeldir..gerçekleşince değerleri kalmaz...[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Bir gün Zerg'ler Türk olur. Orclara Türk olduklarını iddia eden haberler var ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoCrime Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Nedense herkez bireysel yaklaşımlardan bahsetmiş. uzun zaman AO ve bir süre SL birazda SWG oynamış bir kişi olarak. Olası bir WoS'taki mass pvp'yi düşünebiliyormusunuz? bir iki hangi ırksa işte ghost'un dark templar'ın gönderdiği coordinatlara yakın bir yerde konuşlanıp savaş stratejisi çıkarıp o üsse baskın yapmak!.... ya da shuttle'la üsse girip suikast düzenlemek!.... üs yerleri bulmak için ufak gruplar halinde aramalara çıkmak!.. hayellerimi süsleyen bir şeyi söylüyor ağzımı sulandırıyorsunuz sizin bu yaptığınız insanlığa sığmıyor ;)[signature][hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu. Heyok Hey "It's a good day to die" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert1014 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Ben Dark Templar academy isterdim liderimizde zeratul olsaydı,güzel topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IntoTheStorm Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 cok gereksiz saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 açıklanmadığını kim söledi:D http://www.gamespot.com/pc/rpg/worldofstarcraft/news.html?sid=6146918 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Blizzard'dan 1 Nisan şov devam ediyor:D Adamlar üşenmemişler bide screen shot kasmışlar helal olsun Keşke gerçek olsa *iç çekip kafayı duvarlara vurur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 "Blizzard is even toying with the idea of letting two high-templar players merge to form an archon, a highly destructive, energy-based being. One player will control the archon's psyche and the other will control its reflexes, essentially forcing the two to collaborate." Bu kısma yarıldım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 team melee oyunlarinda bu tadi biz yakalayabilmistik . kisaca o altini cizdigin noktada blizzard biz sc oyunculariyla dalga gecmemekte ama bizler icin "hos" bir noktaya parmak basmaktadir . diger tum blizzard oyunlarinin takipcileri icin bu 1 nisan sakalari can sikici olabilir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 www.burgercraft.com var bide hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 cok güzel bi fantasiymis :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Dev iyi döktürmüş walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 WOS degil tabii GOs (Galaxy of Starcraft). "Kurosınuz hepiniz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar