Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ANTİ ZARİF (Turk&Ermeni Kutsal İttifakı)

gokkkan

Öne çıkan mesajlar

said:
Leath, 13 Temmuz 2005 12:47 tarihinde demiş ki:
ermeni yoldaslar?

bu arada ogretmen nasil eziyet ediyor pek anlayamadim siteden.

ya onlar da liseliler ve hatta bizim okula da yakınlar, hepimiz aynı dertten(Zariften) muzdaripiz, ayrıca sitenin ilerlemesi için türk insanlar da yakında görew yapck :)
Sosyal ağlarda paylaş

Siteden alıntı..."bu arada cinsiyet demsken soyadi iNCETÜRK ne olduu her halinden belli istedii kadar kimlik mavi olsun adi üstünde"

Ermenilere mi ait demiştin siteyi???[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Keyzar, 13 Temmuz 2005 13:15 tarihinde demiş ki:
Siteden alıntı..."bu arada cinsiyet demsken soyadi iNCETÜRK ne olduu her halinden belli istedii kadar kimlik mavi olsun adi üstünde"

Ermenilere mi ait demiştin siteyi???

ewet ermenilere ait ama orda İnce olmasından dolayı öyle bi tabir kullanılmış..Ayrıca Türkiye nin ve Sivas ın yüzkarası olduğu da açıkça belirtilmiş sitede..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Leath, 13 Temmuz 2005 14:00 tarihinde demiş ki:
ben halen anlamadim bu ogretmenin ne yaptigini,sozde soykirim mi uyguluyor ermeni ogrencilere?

ya siteye bakmıyo musunuz hiç anlamadmmm
Adam o kadar kötü bi öğretmen ki, o kadar kıl bi insan ki en sonunda öğrenciler olarak böyle bi tepki yaptık yani, soykırımla fln alakası yok..
Sosyal ağlarda paylaş

hehehe bende çektim o zariftende bu kadar aşmamıştık biz =) ya adamla konuşunca aslında okadar ktü değils adece anlatamıo ve düşük not verio normal bih oca yani kabataş genellemesi yaparsak.

ha fuat hocanın arabasına rejoice şampuanlarını patlatmışımdır, o ayrıdır o adamdan daha fazla eziyet gördüm =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...