St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Öğrenmek istiyorsun ha, Seni ne kadar seviyorum,öyle mi? Hiç uğraşma kar tanesi! Ne gökyüzündeki yıldızları say, Nede tutamadığın yağmur damlalarını. Gezme kumsallarda. Düşünme kaç kum tanesi var diye. Yolma yapraklarını hiç Yalancıdır çünkü papatyalar Kayıp giden yıldıza umut bağlama. Ömrünün son şafağında o. Sorma,bilme kar tanesi. Kapat gözlerini ,rüyaların en güzelini gör. Ben burada olacağım,gözlerindeki kumdan daha yakın.[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 yorum yok mu yaw?[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Bölümler arası alakasız geldi bana, bu kadar kavrama göre fazla kısa. Ayrıca en sonunda gözlerindeki kumdan daha yakın da "oeh" dedirtti. Potansiyeli iyiymiş, ama bu halini pek beğenmedim.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 hmm bir dahaki sefere dikkat edecem saol[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar