Madex Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 İlk ba$ta merhaba arkada$Lar... Ben ingiLizce fakiri bir WoW oyuncuyum ortaLama 5 aydan fazLadIr oynamaya caLI$Iorum oyunu... Ve 5 aydIrda US ILLidan serverIndaIm... Butun arkada$LarIm WoW u bIraktIgIndan yaLnIz takILmaktayIm GuiLd'im ise pek kendimi weya istedigimi anLatamadIgImdan bir fransIzLIk söz konusu idi... Keh küh die anLa$maya caLI$Iorum ama buda benim sinirimi bozmakta... Neyse soracagIm soruya geLeyim ben. WarLock Epic Mount questini yapmaya caLI$maktaIm IMP Delivery questini yapmI$ buLunmaktayIm. Sonra Burning Steppes'deki cüce arkada$Im bana yeni maLLar kakaLamaya caLI$tI bende sewe sewe iki parca item aLabiLdim [param kaLmadI da]. 50'$er goLd oLan iki zImbIrtIyI aLdIm nedir biLmem!!! Geriye kaLan 150 goLd degerindeki kavanoz tipLi $eyide aLacakmIyIm bu "1." sorum ? "2." sorum ise bunLarI DM'nin sanIrsam West boLumundeki boss'u katLettikten sonra kuLLanmammI gerekiyor yoksa nedir? Bu kadarInI anLadIm okudugumdan [WoW.allakhazam.com]. YardIm ederseniz cok sevinecem. $imdiden te$ekkürLer [Bu mesaj Madex tarafından 04 Haziran 2005 15:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madex Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Dreadsteed of Xoroth ===> Görevin adI... http://www.thottbot.com/?q=18796 ===> Thottbot'daki Link Ama iLk ba$ta yazdIgIm gibi bu thottbot da da soyLenmemi$ oradaki itemLer we nasIL kuLLanILacagI yani hangi itemLeri aLacagIm gorewi aLdIGIm herifin yanIndaki gobLinden yeni oLarak 2 tane item wermeye kaLktI bana artI oLarak bide "jar" war fakat param yetmedigi icin onu aLamadIm ama o jar'I kuLLandIm gibi geLior IMP Delivery questinde yani tam bir kaos benim icin eheheh yapacak arkada$Lar warsa atIn görünümü onLarInda akLInI ceLmesin igrenc bir eziyet $u anda bana zaten 400g a maL oLdu bide 150g daha werirsem [sanIrsam wericegim] 550g edecek... 350g icin deymez derim : gidin pa$aLar gibi aLIn Epic Mount'unuzu :) Ama benim icin bi hIrs bir sinir abideLigi oLdu bitirmek istiyorum... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Ben lvl 60 warlockum bloodscalpta , bu yazıyı patchin 2. günü atı alıp diğer türk warlocklara yardımcı olsun diye wowturk.com a yazmıştım , buraya c/p liyorum: Evet sonunda bitirdim epic mount questini. Atımız sanılanın aksine bedava değil 700 g civarı tutuyor. Quest başlama yeri herhangi bir capital şehirdeki warlock trainerdan alabilirsiniz ve sizi Blasted lands yollayacak.Başlangıç questimiz ilk olarak winterspinge gidip 30 owlbeast kanı topluyorsunuz. Sonraki aşama ise Scholomanceta Frostwhisperın odasına gitmek ve impi salmak (10 kişi raid olmuyor , 5 man şart). Followupı olarakta aşağıdaki itemları toplamanız gerek ve son aşama olarak Dire Maulda West Instancea gitmeniz gerek. Son Ritual için Tavsiyeler: Tank , healer mutlaka partinizde olmalı. Biz 5 lvl 60 hiç zorlanmadan Immotehi yani köpek bossu kestik. Ondan sonraki aşama ise ritualı başlatmalısınız ve warlock olarak göreviniz 4 tane arficati devamlı çalışır durumda tutmak. Birçok taraftan dalgalar halinde impler ve dreadguardlar saldıracak. AOE vuran artifact implerin işini görüyor ve banish , enslave üzerlerinde çalışıyor Dreadguardların. Yanınıza en az 20 tane Soulshard taşımanızı önerimim bu aşamada. Ve son step! Dreadsteed i summon edin ve saldırın. Yarı hpsine yakın Dreadlord gelicek ve onu kaale almayın ve önce Dreadsteedi kesin ve ardından Dreadlordu. Dreadsteed spiritle konuşun ve atınızın keyfini çıkarın Gereken malzemeler: 25 Dark Iron Ore 35 Black Dragonscale's 10 Elixir's of Shadow Power 6 Large Brilliant Shard's 3 Arcanite Bar's Ayrıca son questteki ritual için: Shadowy Potion 6 gold. J'eevee's Jar 1 gold. Black Lodestone 50 gold. Xorothian Glyphs 50 gold. resim: http://img188.echo.cx/my.php?image=10qj.jpg[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: _Dalamar_, 04 Haziran 2005 16:47 tarihinde demiş ki: Ben lvl 60 warlockum bloodscalpta , bu yazıyı patchin 2. günü atı alıp diğer türk warlocklara yardımcı olsun diye wowturk.com a yazmıştım , buraya c/p liyorum: Evet sonunda bitirdim epic mount questini. Atımız sanılanın aksine bedava değil 700 g civarı tutuyor. Quest başlama yeri herhangi bir capital şehirdeki warlock trainerdan alabilirsiniz ve sizi Blasted lands yollayacak.Başlangıç questimiz ilk olarak winterspinge gidip 30 owlbeast kanı topluyorsunuz. Sonraki aşama ise Scholomanceta Frostwhisperın odasına gitmek ve impi salmak (10 kişi raid olmuyor , 5 man şart). Followupı olarakta aşağıdaki itemları toplamanız gerek ve son aşama olarak Dire Maulda West Instancea gitmeniz gerek. Son Ritual için Tavsiyeler: Tank , healer mutlaka partinizde olmalı. Biz 5 lvl 60 hiç zorlanmadan Immotehi yani köpek bossu kestik. Ondan sonraki aşama ise ritualı başlatmalısınız ve warlock olarak göreviniz 4 tane arficati devamlı çalışır durumda tutmak. Birçok taraftan dalgalar halinde impler ve dreadguardlar saldıracak. AOE vuran artifact implerin işini görüyor ve banish , enslave üzerlerinde çalışıyor Dreadguardların. Yanınıza en az 20 tane Soulshard taşımanızı önerimim bu aşamada. Ve son step! Dreadsteed i summon edin ve saldırın. Yarı hpsine yakın Dreadlord gelicek ve onu kaale almayın ve önce Dreadsteedi kesin ve ardından Dreadlordu. Dreadsteed spiritle konuşun ve atınızın keyfini çıkarın Gereken malzemeler: 25 Dark Iron Ore 35 Black Dragonscale's 10 Elixir's of Shadow Power 6 Large Brilliant Shard's 3 Arcanite Bar's Ayrıca son questteki ritual için: Shadowy Potion 6 gold. J'eevee's Jar 1 gold. Black Lodestone 50 gold. Xorothian Glyphs 50 gold. resim: http://img188.echo.cx/my.php?image=10qj.jpg biz guildden bir arka yaptık bildiğim kadarıyla bütün bossları temizlemek gerekiyor dm westteki immolthardan sonra ark denedi ritüel başlamadı princeı da kestik o sekilde oldu.Ama bu quest harbiden süper grafiklerin astıgı bir quest görüyorsun woaw diosun :)impler cok mdg koymuyor ama cok oldukları için can sıkıcı[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Thoare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Madex, 04 Haziran 2005 15:58 tarihinde demiş ki: İlk ba$ta merhaba arkada$Lar... Ben ingiLizce fakiri bir WoW oyuncuyum ortaLama 5 aydan fazLadIr oynamaya caLI$Iorum oyunu... Ve 5 aydIrda US ILLidan serverIndaIm... Butun arkada$LarIm WoW u bIraktIgIndan yaLnIz takILmaktayIm GuiLd'im ise pek kendimi weya istedigimi anLatamadIgImdan bir fransIzLIk söz konusu idi... Keh küh die anLa$maya caLI$Iorum ama buda benim sinirimi bozmakta... Neyse soracagIm soruya geLeyim ben. WarLock Epic Mount questini yapmaya caLI$maktaIm IMP Delivery questini yapmI$ buLunmaktayIm. Sonra Burning Steppes'deki cüce arkada$Im bana yeni maLLar kakaLamaya caLI$tI bende sewe sewe iki parca item aLabiLdim [param kaLmadI da]. 50'$er goLd oLan iki zImbIrtIyI aLdIm nedir biLmem!!! Geriye kaLan 150 goLd degerindeki kavanoz tipLi $eyide aLacakmIyIm bu "1." sorum ? "2." sorum ise bunLarI DM'nin sanIrsam West boLumundeki boss'u katLettikten sonra kuLLanmammI gerekiyor yoksa nedir? Bu kadarInI anLadIm okudugumdan [WoW.allakhazam.com]. YardIm ederseniz cok sevinecem. $imdiden te$ekkürLer [Bu mesaj Madex tarafından 04 Haziran 2005 15:59 tarihinde değiştirilmiştir] $u abuK 5ubuK yaz1L@lar1 yazm@y1 0gren3ceg1ne 1ng1LIzc3 0gr3nseyd1n kesk3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madex Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 baaluo boyLe yazmakLa ne aLakasI war hem ben kasmIorum bu tur yazarken geL bigun kafedemede gor kasIormuymu$um kasmIormuymu$um... kasan bence sensin artI oLarak...ArtI oLarakta ingiLizcemin iyi oLmamasInI sana yargILayacakta deiLim... ka$Inma moduna girme insan gibi bir$ey sordum cewap wermiyeceksen ne i$in war. forum kirLiLigi yapacagIna sende adam gibi bi cewap wereydin... ArtI oLarakta ingiLizcemin iyi oLmamasInI sana yargILayacakta deiLim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madex Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 dwight bu arada $oyLe yazmI$In... Shadowy Potion 6 gold. J'eevee's Jar 1 gold. Black Lodestone 50 gold. Xorothian Glyphs 50 gold. oradaki J'eevee's Jar 150g :) bi anda ne kadar sewindim anLatamam hehehe ko$up aLasIm geLdi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MorbidMinister Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bence de ingilizce'den önce türkçe öğren. yazım tarzını umursamamaya çalışsam bile derdinide anlatamıyorsun bence. ha bide arkadaşa verdiğin cevapta 2 kere aynı cümleyi kurmuşsun ama türkçem yetmediği için anlayamadım. ellerin sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Bencede önce düzgün yazmayı bir öğren , sonrası yavaş yavaş gelir.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Madex, düzgün yaz lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ayrıca dwight yazmamıs dalamar yazmıs 1g diye :)[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar