Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Videodan mp3 formatında ses capture edebilen program

hulahoppadanayar

Öne çıkan mesajlar

Eğer avi ise Nandub ile video ve sesi ayırıyorum. Videodaki sesin formatına Gspot programı ile bakıorum. Ayırdığım ses dosyasının uzantısını ona göre değiştiriorum. Wav'sa mp3 e çevirirsin. Ac3 ise besweet programı ile mp3 e çevirebilirsin.

Mpg yani mpeg ise o zaman büyük ihtimalle ses mp3 tür. Onu da TMPGenc programı ile ayırıyorum :D

Yukarda adı geçen program nasıl birşey bilmiorum ama eğer aynı anda video yu izlerken kayıt yapmaya çalışıyorsa (yani on the fly), o tip programlara pek güvenmiyorum ben.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

DVD ac3 tür çoğu zaman. DVD'yi ripliyorsun bilgisayara. O dosyaları dvd2avi programı ile açıorsun. O programda file menüsünde save project var. Onu seçip bir isim veriorsun dosya adına. Bir proje dosyası oluşturuor. Aynı zamanda ne kadar dublaj varsa onlarıda ayrı ayrı kaydedior ac3 dosyası olarak. Sonra besweet programı ile mp3 e çevirecen. Besweet kısmına kadar gelirsen ondan sonra bana özel mesaj at ordan devam ederis ayrıntılara.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...