Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anne baba sorunu

Nebuch

Öne çıkan mesajlar

beni kendi aralarındaki probleme karıştırmalarına uyuz oluyorum. sanki ben zorladım onları beni doğurun diye biri inatçı diğeri sorumsuz... bıktım ya zaten babam afganistan da... hergun olumle burun buruna arabasının yoluna mayın koymuşlar geçen gun, yol inşaatı uzmanı olmasa anlamıcak havaya uçacak. ogrish.com dan onun olumunu izleyeceğim gunden korkamaya başladım... ne desem fayda vermiyor bıktım ikisinden de sadece kendilerini duşunuyorlar durum 6 yıldır boyle ya ne siktimin dunyasıymış bıktım valla...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin...
[/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b]
[/b]çizim galerim[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Sakin ol becne babanın bulundugu yer ve durumlar kotuymus gercekten ama senin elinden gelen birsey yok annende sana takıyorsa takacak baska biri olmadıgındandır ve seni sevmesindendir eger baban olsa ynnzda ona takar bu sevgi meselesidir 2side sorumsuz degildir bence eger seni dogurup bugunlere getirmislerse sorumsuz olmadiklarini gosterir bu sonucata onlar senin annenle baban biraz anlayıs gostermen lazim onlara cunku onlar sana sen anlamamıs olsan bile cok anlayıs gosteriyorlardır eminim[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life
Sosyal ağlarda paylaş

hayır bunlar 6 yıl once ayrılma kararı aldılar hala ayrılamadılar mahkeme açılalı 3 yıl oluyor ben bu yıl oğreniyorum... hala ayrılamadılar babamın afganistan da olması ayrı o ayrıca uzuyor beni...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin...
[/b]çizim galerim[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrılmaları seni daha cok mutlu edecek diye dusunuyorsun herhalde acıkcası benide mutlu etmisti ayrılmaları annemle babamın bide 18 yıl evliydiler neyse ama 6 yıl once karar verip davayı acıp hala ayrılmamaları cok kotu olmus butun yuk sana binmistir ama babamın afganistanda olması ayrılmalarını guclestirir tabi[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

Mix|MSN|Blogs of my life
Sosyal ağlarda paylaş

yok baba ya daha 18 yaşındayım, birlikte olduğumuz zamanlar burnumda tutuyor, keşke yine her pazar ghezsek ruyalarıma girio ayrılmasınlar... nası dağılır bu kadar mutlu bi aile ya. artık toplanması cok zor . hergun bağırıp cağırmaktan bıktım guzel sozler denedim olmadı tehdit bile ettim yok tık.[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin...
[/b]çizim galerim[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

nebuch anliyorum seni ama ben sevinmistim cunku sadece benim icin berabaerdiler her aksam kavga ederlerdi ve ben kucuktum o zaman 11-12 yaslarindaydim ve o yaslarda daha cok koyar biliyorsunuz ama bana koymadi:D annem bir aksam bana sordu bosaniyim mi diye bende "Bosaaan" dedim ertesi gun davalar acildi 1 hafta icinde bosandilar daha mutlu oldu 2side :P simdi 2 side bir yabanciyla evlendi bende yabanciyla evlenecem galiba lan:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

Mix|MSN|Blogs of my life
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...