Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 beni kendi aralarındaki probleme karıştırmalarına uyuz oluyorum. sanki ben zorladım onları beni doğurun diye biri inatçı diğeri sorumsuz... bıktım ya zaten babam afganistan da... hergun olumle burun buruna arabasının yoluna mayın koymuşlar geçen gun, yol inşaatı uzmanı olmasa anlamıcak havaya uçacak. ogrish.com dan onun olumunu izleyeceğim gunden korkamaya başladım... ne desem fayda vermiyor bıktım ikisinden de sadece kendilerini duşunuyorlar durum 6 yıldır boyle ya ne siktimin dunyasıymış bıktım valla...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Sakin ol becne babanın bulundugu yer ve durumlar kotuymus gercekten ama senin elinden gelen birsey yok annende sana takıyorsa takacak baska biri olmadıgındandır ve seni sevmesindendir eger baban olsa ynnzda ona takar bu sevgi meselesidir 2side sorumsuz degildir bence eger seni dogurup bugunlere getirmislerse sorumsuz olmadiklarini gosterir bu sonucata onlar senin annenle baban biraz anlayıs gostermen lazim onlara cunku onlar sana sen anlamamıs olsan bile cok anlayıs gosteriyorlardır eminim[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 beni sevdiklerini biliyorum ama bu sevgiyi her konuda goremiyorum. mesela bu konuda ikisi de umursamaz davranıyorlar benim hislerime karşı...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 tam olarak nedir konu babanın afganistanda olumle burun buruna olmasi mi?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 hayır bunlar 6 yıl once ayrılma kararı aldılar hala ayrılamadılar mahkeme açılalı 3 yıl oluyor ben bu yıl oğreniyorum... hala ayrılamadılar babamın afganistan da olması ayrı o ayrıca uzuyor beni...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 çok zor bir durum vallahi ama sakin olmanı tavsiye ederim gün gelicek sen kendi hayatını kurucak ve onları unutmaya çalışcaksın çaren yok[signature][hline]Rejim yapan aç pati... Adana Kebap , Pizza , Tekel Rakısı , Ton Balığı , Beyaz Peynir , ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 o gunu bekliyorum şu herif gelse turkiye ye daha mutlu olcam....[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Ayrılmaları seni daha cok mutlu edecek diye dusunuyorsun herhalde acıkcası benide mutlu etmisti ayrılmaları annemle babamın bide 18 yıl evliydiler neyse ama 6 yıl once karar verip davayı acıp hala ayrılmamaları cok kotu olmus butun yuk sana binmistir ama babamın afganistanda olması ayrılmalarını guclestirir tabi[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 yok baba ya daha 18 yaşındayım, birlikte olduğumuz zamanlar burnumda tutuyor, keşke yine her pazar ghezsek ruyalarıma girio ayrılmasınlar... nası dağılır bu kadar mutlu bi aile ya. artık toplanması cok zor . hergun bağırıp cağırmaktan bıktım guzel sozler denedim olmadı tehdit bile ettim yok tık.[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 sorunlu bir evliliğin devam etmesinden yana değilim , eğer aşılamayacak sorunlar varsa ayrılmak tek ve en iyi çözüm yoludur. ayrıca senden birşeyler saklanması çok kötü , çocuk da değilsin anlatsalarmış keşke.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 keşke... yine de eski gunlerimizi cok ozluyom yani bildiğiniz gibi değil...:([signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 zor durum gerçekten :/[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bitimş bi evlilikten hiç ama hiç hayır gelmiyor. Örneğin annem babam denilen moranla tekrar evlendi... Şu an hayat bom b*k[signature][hline]*Don't war, Make Love* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ulan ulan zaman makinesi olmasını hiç bu kadar istememiştim ya. ya ben tekrar o gunleri istiyorum ya tekrar ya.[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 benım en gıcık oldugum sey bak su cocuk ne calıskan bı ılhan mansız gıbı olamadım bı söle olamadım bole olmadım fılan dıyıp benı gıcık edıor annem[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 nebuch anliyorum seni ama ben sevinmistim cunku sadece benim icin berabaerdiler her aksam kavga ederlerdi ve ben kucuktum o zaman 11-12 yaslarindaydim ve o yaslarda daha cok koyar biliyorsunuz ama bana koymadi:D annem bir aksam bana sordu bosaniyim mi diye bende "Bosaaan" dedim ertesi gun davalar acildi 1 hafta icinde bosandilar daha mutlu oldu 2side :P simdi 2 side bir yabanciyla evlendi bende yabanciyla evlenecem galiba lan:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ahah "Boşaan" tepkisi güzelmiş :B[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Zor bir durum:/ 6 yıl gibi uzun zamandırda böyle. umarım sonu hayırlı olur....[signature][hline] "Eğer insanları ikna edemiyorsan kafalarını karıştır. Harry Truman" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 desteğiniz için sağolun arkdaşlar....[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar