arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 bence yine sıkıyorsun ayrıca yüzde 80 indirimle nasıl para kazanırsın ki dial up olan bütün üyeler doldurur orayı direk[hline]Little pigs, little pigs, let me come in! Not by the hair on your chinny chin chin? Then I'll huff, and I'll puff, and I'll blow your house in! Wendy, darling, light of my life, I'm not going to hurt ya. You didn't let me finish my sentence, I said I'm not going to hurt ya, I'm just going to bash your brains in J.P. "JESUS CHRIST!" Pinhead "Not quite." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: DynamicK, 26 June 2003 21:50 tarihinde demiş ki: net cafe açılıyorum hms[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Gallery=1 // 2 lol katılıyorum edilgen cümle dedik de bu kadar olmaz be kardeşim :P bütün topiği okurken aklım hala başlıktaydı eaheah[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Yazış desem?[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: Disappear, 27 June 2003 03:47 tarihinde demiş ki: bu arada 15 ya$indaki bi adam nasil cafe acar?[hline]Ernest "Disappear" Clyburn Jena "Sherea" Varela Ra_d demiş ki :...zed ye beni... [b]arcane bi ara demiş ki:... ben elime almam ... [/b] [Bu mesaj Disappear tarafından 27 June 2003 03:48 tarihinde değiştirilmiştir] ya da asıl soru: 15 yaşında adam olur mu :D[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ahahha bende biliyorum o topici 22 , 17 , 19 , 3 yaşında olduğunu belirtiyordu nico :) Bu arada beşiktaştaki pharos rules :-)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 İşte O Topic[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 hayırlı ola...[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Onuda hatırlıyorum çare falan arıyodu ne yapsamda kurtulsam şu işten asdasd :-)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Bu Da Efsane Topic[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 adamın işi gücü yalan dolan demek geçmişte açtığı threadlerden bunu anlıyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 arcane, 06 May 2003 01:43 tarihinde nicotinee demiş ki: garbage bölümüne mod yapılmanı talep ediyorum..[hline] 1 oy da benden ! [Bu mesaj Fegro tarafından 27 June 2003 20:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Asıl bombalar burda http://www.paticik.com/forum/view.php?id=30235Çin Amerikaya savaş açacak Sabah akaşm yazan bir adamdan ne beklenirki unutmadan sylninde bütün scplerini arkadaş yazmıştı sylde çalmıştı...[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 UO'da da boyleydi bu...[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 hms nicki altina Kolpadir,İnanmayın diye bir title mi verilse acaba ;)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Gallery=1 // 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 aramaya basıp bi kolpalıkda ben buldum :) [hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Gallery=1 // 2 [Bu mesaj DynamicK tarafından 27 June 2003 22:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 şimdi ben de gördüğüm en kolpa insan yorumu yapçaktım ki dyna benden erken davranmış[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 kız hamile kalamaz mı yani? said: Disappear, 27 June 2003 11:01 tarihinde demiş ki: bu o diil bi topicte 15 ya$inda oldugunu sevgilisinin hamile kaldigini soyluyodu biliyorum nefr falanda ciddiye almi$ti yazik yani ...[hline]Ernest "Disappear" Clyburn Jena "Sherea" Varela Ra_d demiş ki :...zed ye beni... [b]arcane bi ara demiş ki:... ben elime almam ... [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar