streamin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 otomatik hesap icin Teb i onerebilirim ,likidite hesabi ile paraniz olmasada size ayirdiklari butce ile paraniz endiseye gerek kalmadan yatiriliyo.aylarca bankada paramin olmadigi zamanlar oldu ancak hic faturalarimda sorun cikmadi ancak;tabi sonra bir ara o farki kapatmaniz gerekir ,uzun sureli dusunuyosaniz cok yararli ,zannedersem garantinin otomatik hesabida cok saglam[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 2 ay yatırmasan bende kapatırdım valla.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ben ilk açtırdığımda ilk fatura açtırdıktan 3 aysonra geldi. 2nci fatura ise bu faturadan 3 gün sonra gelmişti dumur olmuştum :)[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Burda 15 gün sonra kapıyolar :). Yarın kapancak benimkide :)))))) ehueh hiç kapamıcam neti bakalım ne olcak :D[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bu ayki olay farkli telekom butun gec odeyenleri kesti mesela kabloda 6ay odemeyenlerde vardi butun gec odeyenleri kesti. ozellestirmeyle ilgili bir atraksiyon bence[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar