James Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Arkadaşlar bu gözlüğün üstünde stealth detection yaziyor deneyen varmi acaba rogueleri filan görüyormu ? Ona göre meslek seçicem birde kullanımı nasıl taktiğin gibimi oluyor stealth detection yoksa tıklıyosun cooldownu filanmi var ?[signature][hline]Pawliger - Dunemaul Night Elf - Druid Defenders of Anatolia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 giyiyorsun belli bir mesafeden yakına gelince görüyorsun rogue ları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bende recipesi düştü onun bl de oynayan varsa ücretsiz veririm..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Guild - Buried İnnocence Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: ozii_x, 14 Temmuz 2005 13:43 tarihinde demiş ki: bende recipesi düştü onun bl de oynayan varsa ücretsiz veririm.. merhaba, sorun olmayacaksa ben bir tane isterim. bl'deyim, isim: deadboy tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Geçen bi arkadaş buraya bi roguenun videosunu linklemişti. Engineeringden çok güzel faydalanıyordu eleman. O videoyu izlersen çok hoşuna gidecek eminim :) Hele bi warriorın üzerinde mind control cap kullandıki ona bittim zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 evet meandro süper kullanıyo engineeringi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: kertenkel, 14 Temmuz 2005 14:00 tarihinde demiş ki: said: ozii_x, 14 Temmuz 2005 13:43 tarihinde demiş ki: bende recipesi düştü onun bl de oynayan varsa ücretsiz veririm.. merhaba, sorun olmayacaksa ben bir tane isterim. bl'deyim, isim: deadboy tesekkurler. bana burning leg de.. pm at.. bende sana mail ile yolayım.. nası ?[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Guild - Buried İnnocence Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar