Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Deimos @ MyKo'da human clan açarsam kimler gelir? Bi yazıverin bende önümü göreyim...[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 10 Temmuz 2005 00:20 tarihinde değiştirilmiştir]
zetro Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 yeni server mı açılıyo ?? ben gelebilirim ama bu charımı satarsam ???[signature][hline]The_Other El Morad warrior
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 mykoda açılıyor bu server. uskoda diil yani. bu arada human tarafınada burdan selamlarımı yolluyorum 5. gün czye bekleriz artık sizi.[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: HasMez, 10 Temmuz 2005 00:21 tarihinde demiş ki: 5. gün czye bekleriz artık sizi. 5. Gün? Çok yavaşsınız çooookkk... Biz en fazla 2. gün başlarız, siz beşinci gün bize katılırsınız..[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
SileNtsil Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ben her sekil gelirim human a[signature][hline].....................STFU..................
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 vaaaaay rekabet hea? 2.gün czye girebilirsiniz belki ama tek vuruş ölmemeniz için 5 gün fln kasın ki hpniz biraz otursun. yoksa ilk gün bile girerim enimallah.[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi
Knixue Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Ben gelebilirim fatih. El Morad Warrior olarak :lol:
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ben bu sefer orc olmayi düsünüyorum ilk günden itibaren gelicem ...
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 MYKO'dayım ben, gelirim mutlaka
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: RuneLaFey, 10 Temmuz 2005 03:19 tarihinde demiş ki: ben bu sefer orc olmayi düsünüyorum ilk günden itibaren gelicem ... allahım yarabbim bu nasıl bir çelişkidir? hem orc olacan hem de human klana mı girecen? :/[signature][hline] Sorgulanmamış hayat, Yaşanmamış demektir... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: DraculaVigorous, 10 Temmuz 2005 04:29 tarihinde demiş ki: said: RuneLaFey, 10 Temmuz 2005 03:19 tarihinde demiş ki: ben bu sefer orc olmayi düsünüyorum ilk günden itibaren gelicem ... allahım yarabbim bu nasıl bir çelişkidir? hem orc olacan hem de human klana mı girecen? :/ konuyu bilmediign icin atlamissin Fatih ust clan lideri su anda bende alt clan lideriyim (areste) ve sadece human olmayacagimi yazmak istemistim .. Konuyu bilmeden ahkam kesmek ayri bir mevzu .. neyse en azindan simdi anlamissindir sanirim .
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 noktalama işareti koysaydın yanlış anlamazdım. ben de fatihin klana gidiyorsun sanmıştım (Yazından öyle anlaşılıyor.Suç bende değil). Neyse tmm germeyelim ortamı.Ahkam neyin de kestiğim yoktu.Sadece anlatım bozukluğu yapmışsın.Ben gerçekten öyle düşündüğünü sanıp biraz geyik yapayım demiştim sadece. Alınıyorsan yapmayız nolcek. [signature][hline] Sorgulanmamış hayat, Yaşanmamış demektir... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik [Bu mesaj DraculaVigorous tarafından 10 Temmuz 2005 05:00 tarihinde değiştirilmiştir]
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 gerginliğe gerek yok runelafey çok iyi birisidir mykoda bizimle takılcak[signature][hline]Id: Archy_Firestorm Class: Rogue-Assassin Level: 5x Server: Ares
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 =) yanitim fatih'eydi dolayisi ile oturup ayrintili birsey yazmama gerek yoktu. Lunardaydim hizli bir sekilde yazdim . Geyikten anlarim suphesiz .. celiskisiz olanlardan ama =) neyse sorun problem yok
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Liderlik falan bozuyor işte bizi böle. @drac,üzülme kardeşim,bende öyle anlamıştım,bende yazıcaktım,bugun cok post kastıgımı farkedip,daha fazla kasmamak icin vazgecmistim.Dert etme ben seni anladım.
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Giden gider, kalan sağlar bizimdir...[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ?[signature][hline]Id: Archy_Firestorm Class: Rogue-Assassin Level: 55 Server: Ares
Thadeus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 tan olarak ne zaman açılacak bu srv beli bir saat var mı bize gore akşam 10 dan sonra açılırsa sabaha kadar kasarım.. başlarız beraber.. yine PRIEST olacam yine yine.... :)[signature][hline] World: Beramus Nick: Darkling Job: Priest Race: Karus lvl: 61+ Clan : ßruJah HttP://BruJahko.TK
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Ya bölünme olmasada hepimiz bir ırk bir clanda olsak ?[signature][hline]Krwlng in my skiN
Melihh_41 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ya abi bu nedir yaw oylama yapildi cogunluk orc dedi bende human secmistim ama cogunluga katilcaz bolunme yapmayalim
wsadad Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 artık benden gecti 2 gundur japkoda el moradın butun yerlerini kaptım artıkın herkes karus bile olsa ben el moradı bırakmıcam :D ezik ama el morad :)
Maximil_King Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 alirsan ben gelirim aga nick TeadoR [Bu mesaj Maximil_King tarafından 10 Temmuz 2005 11:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 organizasyonu tmmlayalım artık. 4 gün var önümüzde, malezya telekomun problemi de çözüldü hem ben keşiflere başladım, fatih abi kuruyon mu şimdi klanı?
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Evet, bi aksilik olmazsa kurucam clanı... Gece karar değiştirmiştim ama az önce tekrar anladım.. Usko'daki Türk'lerin %95'inden harbiden nefret ediyorum...[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Ayrım olmasın bakın gelin hepimiz orc olalım...[signature][hline]CrawLing in my skiN
Öne çıkan mesajlar