Sorj Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 MRB Arkadaşlar Ben şöyle sade bişe arıom (yapmaya calsıomda olmuo hehehe) Yani Sağ üst Köşeden Sol alt köşeye doğru bir Cubukmu desem artık böyle cubuk gibi bişe insin istiom ama bi türlü yapamıyorum flashla oluyomu? deniyorumda ııhs Sadece sol tarafı yapıyorum Yukarıya Estetik birşey olmuyo hep odun kacıyo :)) eğer bildiğiniz öyle dediğim gibi cubuk yapma programı gibi bişe warsa yollarsanız cok sevınırım (anlamayanlar icin su adresi veriyim yukarıdan aşşa bakın ne kadar estetik (sağ üstten sol alta doğru)[hline]--------| . (= ..| (protect the Cinali) . /| .| ./. | ..| . / ...| _/. ._.| --------| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Photoshop ve benzeri Programlarla yapılır o tür grafikler[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 photoshop? nerden indirebilirim[hline]--------| . (= ..| (protect the Cinali) . /| .| ./. | ..| . / ...| _/. ._.| --------| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 bilemiycem warez sitelerinde fln vardı sonuçta grafik programı ilk başta zorlanrsın[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 ok saolasın denerım bakarım[hline]--------| . (= ..| (protect the Cinali) . /| .| ./. | ..| . / ...| _/. ._.| --------| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 flashta yapılır da nasıl tam anlaymadım örnek gösterebilcenmi çubua[hline]We`re sharing one eternity Living in two minds Linked by an endless thread Impossible to break [Bu mesaj metboy tarafından 25 June 2003 13:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Flash'lada yapsan çubuğu sonuçta onu sayfa üzerinde hareket ettirmen gerek. En güzel yol java script diye biliorum. Çubuğu çizip koordinatlarını değiştirion sayfadaki felan.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 metbo yukarda verdim örnek eh yaptık bişeler[hline]--------| . (= ..| (protect the Cinali) . /| .| ./. | ..| . / ...| _/. ._.| --------| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Dthml ile de yapilabilir. www.dynamicdrive.com belki isini gorur. Ama once yapacagin grafigi photoshop`ta yaratman gerekli olabilir. Ayrica transparan flash ile de isini gorebilirsin. [Bu mesaj -ryan- tarafından 27 June 2003 14:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 saol ryan[hline]--------| . (= ..../_/ .. /| .(='o'=) ./. | ..| .. / ...| _/. . _.| --------| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 http://www.webdesignhelper.co.uk/ http://www.guistuff.com/ bu adreslerde bedava tasarımlar var. belki yardımcı olur[hline]böğk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 hınk tamam vazgeçtim ben anlamamışım[hline]böğk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 photoshop u kazaa kullanarak indirebilirsiniz[hline]nb,udkwurfw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar