Moncain Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Yeter kilitleyin şu dopic i.Bunun arkası gelmez.(Ama biz genede fenerden iyiydik.)[hline] Anata wa watashi no koibito des. Totemo anata wa watashi ni wakarimasen. Anata wa ima İ-11 ni imas. Anata o aishite imas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Bu 3 thread sayesinde bazı şeyleri başarabildim.Kırdıklarım için özür dilerim. Kilitlenmesin silinsin 3 thread'de.[hline]watashi wa onuru tomooshimasu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: Apache, 26 June 2003 22:23 tarihinde demiş ki: Bu 3 thread sayesinde bazı şeyleri başarabildim.Kırdıklarım için özür dilerim. Kilitlenmesin silinsin 3 thread'de.[hline]watashi wa onuru tomooshimasu. [hline] -Lan ne diyon lan -Minna no haha wa baka desu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Bu threadlerin benimle alakası yoktur.İcq,e-mailim,şifrelerim vs birinin eline geçmiş.Araştırıyorum,fanatik bir adamın elinde hala,eğer özelden küfür falan gelirse lütfen ciddiye almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 yanlız orda ynalı$ yazmı$ hepsi ters olcaktı cunku fenerbahce olusa kadıkoy oda anadolu oluyor :p nese sacma bi topic ben daha uzaga sıcarım muhabbetıne donmu$ ben deılde takımım anlamında ıste :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 olayları kisisel hakarete tasımayın b.ku cıkmasın olayların... cok gereksiz bir topic oldugunu dusunuyorum direk satasma zemini acılmıs insanlara zaten bi kac tane sivri tip var direk bole forumlar onlarlık direk atlıyorlar balıklama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar