Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop'ta inanılmaz bir performans sorunu

elaidi

Öne çıkan mesajlar

Laptop war bende okulun verdiği.
C driverında 9 gb ve D driverında 8 gb olmak üzere baya bi boşyerim war. Pek anlamam bu işlerden ama bu kadar boş yer warken sanırım yawaş olmaması lazım bilgisayarın. 256 ram bilgisayar. Pentium'u da 4'tür heralde. veya en yüksek 3'tür diye düşünüyorum. Ama bilgisayarım inanılmaz derecede yavaş öyle böyle değil. diğer bu bilgisayarı kullanan arkadaşlarıma bakıyorum hiçbirinde bu sorun yok acaba ne olabilir sorun?
Hd'de mi bi sorun olabilir yoksa fan mıdır nedir kafayı yicem format attırdım yine düzelmedi fan falan olmayabilir pek anlamıyorum dediğim gibi ama yardım ederseniz sevinirim saolun[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaş format attırdım düzelmedi dio siz hala sp diosunuz.... töbe töbe... :)

Anlaşılan senin laptop çirkin ördek yavrusu..
[signature][hline]Trash_
www.daniska.org
(çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum)

[Bu mesaj trash_ tarafından 14 Temmuz 2005 22:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

işletim sistemi hangisi
xp ise biraz bilg. konf. göre fazla gelir ondan kasabilir

adware ve antivir ile tarat gine de

xp ise yamaları filan tamamla, microsoft antispyware ile tarat

windowsun yüklü lduğu hdd. boş tutmaya bak.

başka da aklıma gelen bişiler yok[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

xp sp2 kur sonra nete girmeden bi de firewall kur (benim tercihim kerio) sonra rahat rahat takıl

ha şu anda ne yapabilirim diyosan önce bi firewall kur sonra spysweeper programını kur çalıştır tarasın olmazsa kav yada norton kur update et güvenli kipte bilgi çalıştır kav yada nortonla tarama yap problemin kalmaz
Sosyal ağlarda paylaş

elo
-once windows sp2 (service pack) kurulu ise onu kaldir cunku laptopun konfigleri uyumlu degil sp2 ile bana toshibadan dediler bunu.
-Fani toz dolmus olabilir onu degistir.
-Desktop'tan ve alttaki task bar'dan gereksiz butun programlari kaldir kapat.
-Touch Pad sorun cikarabilir(bende oldu). Onu Toshiba ayarlarindan disable et komple mouse kullan devamli, olmadi netten touchpad'in son driverini cek yukle.
-kendine iyi bak
fiko[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...