Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
okulda önümüzdeki dönem alacağım Java dersini öğrenebileceğim bi stie biliyomusunuz . türkçe olması tercihimdir tabi..[signature][hline]Çözüme yardım etmezsen problemin parçası olursun ....
Mesaj tarihi:
walla websitesi pek bilmiyorum ama IDE olarak kesinlikle eclipse kullan..

hem eclipse ile hem de java ile ilgili başlangıc seviyesinde baya bi tutorial var ama cogu ingilizcedir..

[Bu mesaj Ceday tarafından 14 Temmuz 2005 15:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
http://forum.java.sun.com da aklina takilan her turlu soruyu sorabilirsin ancak konuyu hangi forum altina actigina dikkat etmen lazim ayrica
Bu sitede de javayla ilgili her tur tutorial i bulabilirsin ide olarak ben netbeans 4.1 kullanmani tavsiye ederim.[signature][hline]Liars do not fear the truth if there are enough liars

[Bu mesaj vampirhuma tarafından 14 Temmuz 2005 16:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
eclipse i pek beceremedim java.sun.coma gir ordan jdk download diye search et son sürümünü indir yanında netbeansda olan işini görür

türkçe kaynak için ben emuleden ebook indirmiştim bi kaç taneside türkçe güzel kaynaklar zamanım olursa bi yere upload ederim
Mesaj tarihi:
eclipse in en son versiyonu 3.1:
windows icin

diger işletim sistemleri için olanları kendi sayfasından indirebilirsiniz..(eclipse project altından)

kullanımı gayet kolay aslında..takıldıgınız yer olursa sorabilirsiniz..
  • Yeni Oluştur...