Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Linux dağıtım tavsiye edelim...

Arthur_HellsFire

Öne çıkan mesajlar

biliyorum benzeri çok başlık var ancak kendime uygun bir sonuç çıkaramadım. Benim istediğim dağıtım gtk + anjuta + glade kullanıp artı php scriptleri/uygulamaları yazıcam aynı zamanda sunucu tarzı uygulamalar yazmaya çalışacağım ve de ek olarak masaüstü güçlü olmasında yarar var azcık multimedia da sunduğu zaman deymeyin keyfime.[signature][hline]Fire in the Darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

e ubuntu diyorum hala
kendi updete ve apt get sistemi sayesinde ne bu sistemlerle kullanabilirsin
gnome istiosan ubuntu kde istiosan kubuntu[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Sosyal ağlarda paylaş

Şu dağıtım için bu kernel daha stabildir diye bişey yok ki. Sen kernelini donanımın ile ne kadar uyumlu olarak configure edip derleyebiliyorsan, o kadar stabildir. Ya da gidip de experimental şeylerle dolu bir kernel derlememişsen zaten bişey olmaz.

Desktop için ( ki sen öyle kullanacaksın ) 2.6.* kurman yararına olur.
Sosyal ağlarda paylaş

sharky beni vuracak ama ben slack kurarken baya sorun çıkarmıştı 9 versiyonuydu ama genede slackware kurup dropline gnome kullanmanın tadı başka
genede kde kullanıcakken debian çok hoşuma gidio benim nedense ona yakınım bende[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...