Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 biliyorum benzeri çok başlık var ancak kendime uygun bir sonuç çıkaramadım. Benim istediğim dağıtım gtk + anjuta + glade kullanıp artı php scriptleri/uygulamaları yazıcam aynı zamanda sunucu tarzı uygulamalar yazmaya çalışacağım ve de ek olarak masaüstü güçlü olmasında yarar var azcık multimedia da sunduğu zaman deymeyin keyfime.[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 e ubuntu diyorum hala kendi updete ve apt get sistemi sayesinde ne bu sistemlerle kullanabilirsin gnome istiosan ubuntu kde istiosan kubuntu[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 debian ve turevleri. ama bu ısteklerını zaten cogu distro sunmakta. distro burda bir secim degilyane[signature][hline]Da Site Da Blog BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ubuntunun 5.04 'ü stabil mi ?[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Cok klise bir cevap olacak ama : Slackware. ve eger PHP ile ugrasacaksan, Anjuta yerine, KDevelop veya Quanta. Sonuc olarak GTK ortaminda QT leri calistiramazsin gibi bir sey soz konusu degil :)[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Haydar Linux[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 gtk + anjuta cross compiling olaylarını inceleyecem hem windoz hem linux için derleme olaylarını php ile uğraşmak hiçin herhangi başka bi ortam olabilir[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Slackware da karar kıldım ve slackware'in en stabil ve beraberin en iyi çalışan kerneli hakkında öneri istiyorum[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Yeni başlayanların bence LiveCD'ler ile ortamı tanımaları hayati önem taşıyor.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 yeni başlamadım bu arada başımın çaresine bakabilecek kadar biliyorum :)[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Şu dağıtım için bu kernel daha stabildir diye bişey yok ki. Sen kernelini donanımın ile ne kadar uyumlu olarak configure edip derleyebiliyorsan, o kadar stabildir. Ya da gidip de experimental şeylerle dolu bir kernel derlememişsen zaten bişey olmaz. Desktop için ( ki sen öyle kullanacaksın ) 2.6.* kurman yararına olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 peki, herkese çok teşekkürler.[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 sharky beni vuracak ama ben slack kurarken baya sorun çıkarmıştı 9 versiyonuydu ama genede slackware kurup dropline gnome kullanmanın tadı başka genede kde kullanıcakken debian çok hoşuma gidio benim nedense ona yakınım bende[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Niye vurayım yahu :) Ben de Debian ı çok severim. Ama Slackware benim evim :)[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Gentoo da emerge komutu ile beni benden alıp götüren bir dağıtımdır.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 hayvanlık yapıp 30tane ubuntu istedim sitesinden (20 x86 mimarisi, 10 amd64)[signature][hline]karnım aççç! googlecik (: çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 valla bende sevdim debiani ama acemiyim daha baya bi.. gelci 13yillik windows tecrübesi kolay kapmami sagladi linuxu[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar