turkuazb Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Anadolu yakasındaki Magic oynayan arkadaşlar. Trade etmek/alım-satım için haftasonu bir gün/saat kararlaştırıp buluşalım Kadıköy'de. Ne dersiniz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mvardars-tog Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 27 aralik pazartesi sabah ya da oglen olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkuazb Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Arkadaşlar, 29 Aralık Çarşamba saat 16.00'da; (herkesin bildiği bir yer olduğundan dolayı) Rex'in sokağındaki Burger King'de buluşalım. Herkes trade etmek ya da satmak istediği kartları getirsin. Tamam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkuazb Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Arkadaşlar, kimse istemiyor mu yahu toplanmak Anadolu tarafında????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 msn ver kardes konusup goruselim, modada oturuyorum ben :)[signature][hline]Kalan yalniz kalirsa, giden insafsiz demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KanCHELsiS Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ahhh ahhh ... eski günler geldi aklıma : ne güzel Kayıp Cafe vardı..sonra Ansalon vardı... ne oyunlar oynamıştık. biz büyüdük ve bitti anadolu yakasında MtG![signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NamiDa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Evet, geçitte, arkasından kayıpta en sonda ansalonda oynardık..... ama şimdi moda bomontide oynuyoruz. (Ciddiyim)[signature][hline]2 manaya counter yoksa oynamıyorum kardeşim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miracle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinwheel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 biraz geç kalmışım, ama bir daha anadolu yakasında yada istanbulun bir yerinde toplantı olursa haber verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miracle Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Yokmu ya kadıköy tarafı.Hop alo kime diyorum ya canlanın biraz.Ses verin.Buluşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Anadolu yakasında yeni bir yer keşfedilmiş galiba FRP+Magic oynanan, bilenler bilmeyenleri aydınlatsın lutfen.[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Yeniden SWG Eclipse - Enax'a Wise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar